Arkiver

Kategorier

EventsNyheder

Danske Realm.io bliver årets startup i hele Norden

I alt er tre danske startups blevet tildelt priser til Nordic Startup Awards finalen, som løb af stablen i går aftes i Reykjavik.

Den store finale i Nordic Startup Awards blev tirsdag aften afholdt i den smukke, dansktegnede Harpa Koncertsal i den islandske hovedstad Reykjavik. Aftenens hovedpris, Startup of the Year, gik til danske Realm.io, der er en database, som for nyligt meddelte, at deres system anvendes på 1 milliard mobilenheder verden over.

Læs mere om Realm.io: Realm runder en milliard slutbrugere og er klar med deres version 1,0

“Det er en stor ære, og vi skal fejre sejren med holdet, for det kunne kun ske ved hjælp af en sej og vedholdende team-indsats,” siger Brian Munkholm, VP of Engineering for Realm.io.

Prisen som Best Exponential Startup gik til det danske betalingsinstitut Clearhaus, der er en konkurrent til Nets, og danske Rainmaking Loft løb med titlen som årets kontorfællesskab.

Læs mere om Clearhaus: Danske Clearhaus modtager 22 millioner og udfordrer NETS

“Alle lande har præsenteret kandidater af høj kvalitet, og der er en god balance mellem B2B og B2C virksomheder, som også er karakteriserede ved at være ekstremt skalerbare,” siger Kim Balle, CEO og medstifter af Nordic Startup Awards og Global Startup Awards.

Læs mere om Rainmaking Loft: Er du opdateret? Rainmaking Lofts vilde første kvartal

Ved det store finaleshow kæmpede de tre danske vindere mod de nationale vindere fra Island, Sverige, Norge og Finland. Der blev i alt uddelt 14 priser.

Læs mere: Nordic Startup Awards Denmark: Få stemningen