Arkiver

Kategorier

BusinessFintechNyhederPlatform

Gæt hvilken kurs Dong Energy bliver introduceret på børsen med – og tjen skattefri kroner

Energi, Dong Energy, BetOnFinance, vindmøllerDong Energy skal introduceres på børsen i år. Spil med om kursen.

Privatinvestorer kan have svært ved at få det store ud af populære børsintroduktioner. Men nu lancerer BetOnFinance et nyt puljespil, hvor du kan spille på en af de største børsintroduktioner i Danmark.

Børsnoteringen af Dong Energy ser ud til at blive den største i Danmarkshistorien. Og ifølge Reuters måske også den største i Europa i år. Selvfølgelig går det ikke ubemærket hen – hverken hos medier, aktionærer eller privatinvestorer.

Men ofte når privatinvestorer hopper med på en populær børsnotering, så får de kun adgang til et lille antal aktier. Det kan vise sig at være mere besværligt end lukrativt og spændende, og derfor har BetOnFinance lavet et nyt spil, der er nemt at gå til.

Med et ønske om at gøre finansielle markeder tilgængelige for alle, har BetOnFinance lanceret BørsIntrospillet, hvor du skal gætte den tegningskurs, som Dong-aktien bliver afregnet til. Det er i kursintervallet 200-255 kroner, og du skal tage stilling til, hvilket fem kroners interval aktien bliver afregnet til.

”Næsten hver eneste gang, der er en populær børsintroduktion, får man som privatinvestor et helt ligegyldigt lille antal aktier. Derfor er det en ekstra stor fornøjelse at lancere BørsIntrospillet, så alle privatinvestorer i det mindste selv kan afgøre, om vi vil tjene en ekstra skilling på en interessant børsintroduktion. Og så er det ovenikøbet skattefrit,” skriver stifter af BetOnFinance, Jeff Saul i en pressemeddelelse.

Aftalen om børsnoteringen af Dong er helt tilbage fra 2003, men i efteråret 2015 bekræftede Folketinget endnu engang, at Dong Energy skulle børsnoteres i 2016. Da Dong har 6.500 ansatte og en omsætning på 74 milliarder kroner årligt, er det en af Danmarks største virksomheder og den største vindenergivirksomhed i verden. Så hvis alt går som planlagt, bliver børsnoteringen med afstand den største i Danmark nogensinde.

Hvis du i forvejen følger med i, hvordan interessen for børsnoteringen udvikler sig, kan du bruge din viden og måske blive en af de vindere, der deler puljen i BørsIntrospillet på minimum 10.000 kroner.