Arkiver

Kategorier

Nyheder

Vainu ekspanderer i Norden og kommer til Danmark

Den finske softwarevirksomhed, Vainu, har fået vokseværk og lancerer i hele Norden. Og nu er de også gået i luften i Danmark.

Vainu tilbyder en software, der skal fungere som en virksomheds private, digitale sales manager. Ved hjælp af offentligt tilgængelige datakilder kan softwaren udregne hvilke virksomheder, der kan være en potentiel kunde og hvornår de i så fald bør kontaktes. Virksomheden har allerede opbygget en solid kundekreds over hele Europa og har kontorer i Stockholm, Helsinki og Amsterdam. Nu indtager de også Danmark.

”I henhold til Open Data Index er Danmark det førende land i verden, når det handler om at gøre officielle kilder tilgængelige for innovativ tredjepartsanvendelse. Ved hjælp af dette kan vores software analysere en masse spændende data og formidle de bedste potentielle købere til vores kunder,” fortæller Tuomas Rasila, CFO i Vainu.

Kundekredsen spænder vidt. Spørger man Vainu selv, skyldes det de mange muligheder, softwaren giver kunden – og ikke mindst effektivitet:

“Det sparer tid for alle: leverandørers arbejde med at finde de bedste kundeemner, og organisationer bliver kontaktet på det rigtige tidspunkt. Det er derfor, vi har fået så mange kunder på alle niveauer, lige fra små og mellemstore virksomheder til børsnoterede virksomheder og offentlige organisationer samt NGO’er, der alle ønsker at forstå, hvordan virksomheder agerer. Vi har allerede kunder i alle de nordiske lande” udtaler August von Sydow, chef for Nordics.

Vainu forventer at væksten fortsætter. De regner tilmed med at holde deres gennemsnitlige månedlige vækst på 15% et godt stykke tid endnu, fortæller de. Og så er planen at åbne kontor i New York inden årets udgang.

Trendsonline byder Vainu velkommen til Danmark.