Arkiver

Kategorier

NyhederPlatformSoftware

Ny platform for ingeniører og deres kunder ser dagens lys

Rundt om i verden kan der være problemer med fordelingen af ingeniør-uddannede. Enten er der alt for mange arbejdsløse ingeniører, eller også er der lige så få at finde, som buslinjer i udkantsdanmark. Det vil en ny platform lave om på. 

Engineer.it er en peer-2-peer platform for ingeniører og deres kunder. Ingeniørerne kan altså oprette en profil med deres kvalifikationer og anbefalinger, som kunderne så kan tjekke ud. Omvendt kan kunderne også uploade deres projekt, hvorefter interesserede ingeniører kan henvende sig.

På den måde er hverken projektlederene eller ingeniørerne bundet af deres geografiske lokation. Projektledere kan få de bedste ingeniører til opgaven, og ingeniørerne kan få opgaver, de både finder relevante og spændende. Mange virksomheder står også i den situation, at de ofte har brug for ingeniører, men ikke i et omfang, hvor de kan fuldtidsansætte. Det problem kan løses med Engineer.it.

Platformen er skabt af Martin Schorling og Marius Håkonsen, som startede projektet forrige sommer. Nu er de så klar med lanceringen af en betaversion. Den endelige platform regner de med at kunne lancere senere på sommeren.