Arkiver

FintechIværksætterlivNyheder

Dansk fintech-virksomhed vinder pris for vild vækst

Med en eksponentiel vækst, der slog benene væk under juryen, vandt Clearhaus “Best Exponential Startup 2016” i Nordic Startup Awards Grand Finale.

Med en vækst på 70 procent måned over måned i 2015 og en vækst, der fortsatte i tocifrede rater i 2016, slog Clearhaus samtlige konkurrenter ved finalen i Nordic Startup Awards i Reykjavic.

Clearhaus, der blev etableret i 2011, gjorde sig desuden bemærket ved at have en markedsandel i Danmark på godt 15 procent målt på antal kunder og et repræsentantskab i langt de fleste 28 EU-lande. I 2015 kom over 50 procent af omsætningen da også fra udlandet.

Derfor valgte juryen Clearhaus til vinderen over de fem andre nominerede, og kunne dermed tage titlen “Best Exponential Startup 2016” til sig.

FAKTA:
Clearhaus er en dansk fintech-virksomhed, der tilbyder indløsningsaftaler til online forretninger og e-handelsløsninger.
Clearhaus er etableret i 2011, og siden lanceringen i 2015 er der dagligt slået rekord i nyoprettelse af kunder.
I 2015 har der været en månedlig vækst på 70 procent.

En blåstempling i Skandinavien og Europa

Vi er meget stolte af at have vundet denne pris, og vi håber på at det kan give os en blåstempling i Skandinavien og Europa, hvor vi lige nu satser på at udvide vores markedsandele i DACH-regionen og Skandinavien,” siger Claus Methmann Christensen, CEO hos Clearhaus.

Nordic Startup Awards skal bidrage til at flere får kendskab til startuppet i den nordiske region, og kendskabet til Nordic Startup Award i sig selv har spredt sig endnu videre.

“Konceptet har spredt sig til det Sydøstlige Asien, Indien og Europa til trods for, at det hele startede i Danmark med håbet om at kunne brande den Nordiske Region som et alternativ til Silicon Valley,” siger Kim Balle, CEO for Nordic Startup Award.

Skriv et svar