EventsNyhederSlushSoftwareTechBBQ

Deltag i Ultrahack 2016 og få chancen for at vinde én million euro

Ultrahack

Ultrahack inviterer til et hackathon, hvor der skal dystes om mere end én million euro i investeringer – den største hackathonpris nogensinde.

Ultrahack er en international konkurrence og hackathon-turnering med fokus på innovation og ny teknologi.

I år udvider konkurrencen med de nordiske og centraleuropæiske hovedstæders vildeste startup-events i Reykjavik, Helsinki, Prag, Oslo og København. Du kan se partner-begivenhederne, som blandt andet tæller Tech BBQ og Slush her.

Ultrahack 2016 kalender 
∙ Startup Iceland, 30/5., Reykjavik
∙ Arctic 15, Launch 2­3/6., Helsinki
∙ Midnight Pitchfest, 9­-10/6., Oulu
∙ MyData2016, 30/8-­1/9. Helsinki
∙ TechBBQ, 20.9., COpenhagen
∙ Hackers Congress, 30/9-­1/10. Prag
∙ Oslo Innovation Week, 17-­18/10. Oslo
∙ Ultrahack Finals 25-27/11.;
Award Ceremony 30/11 Slush, Helsinki

Det betyder, at vinder man en af partner-begivenhederne får man direkte adgang til Ultrahack-finalen i Helsinki i november og muligheden for at vinde mere end én million kroner i investeringer.

”Vi vil gerne hjælpe kodere og udviklede med at få gang i deres projekter. Du kan deltage i Ultrahack for at finde ud af, om dit projekt er det næste banebrydende nyskabelse og på samme tid få adgang til vigtig støtte og netværk,” siger Mikko Järvilehto, co-stifter og CEO hos Ultrahack i en pressemeddelelse.

Ultrahack: Et springbræt for fremtidige talenter

Ultrahack-turneringen kulminerer mellem den 25. og 27. november hvor finalerne afholdes i Vallilan Konepaja-kvarteret i Helsinki.I forbindelse med den internationale MyData 2016-konference i Helsinki mellem den 30. august og den 2. september kan også holdene bag MyData-koncepterne gå videre til Ultrahack MyData eventen.

Sidste års hackathon endte med 70 partnere, 1300 deltagere og 300 finalister. I år forventer holdet bag endnu større opmærksomhed fra hele Norden og Europa. Alle studerende, startups og virksomheder er inviteret til at løse moderne udfordringer med partner-organisationerne. Håbet er at danne nyskabende sociale og økonomiske løsninger og samtidig være et springbræt for fremtidens talenter.