EventsNyhederUngt Tech

Go Grow: Kulminationen på tre års arbejde i én håndbog

Go Grow

Onsdag inviterer CSE og Go Grow-projektpartnerne til en afsluttende konference for mere end tre års arbejde. Konferencen går under navnet ”Enabling Accelerated Startup Growth” og skal med en håndbog hjælpe startups med international vækst.

Copenhagen School of Entrepreneurship gør onsdag den 8. juni status på tre års erfaringer med acceleratorprogrammet Go Grow. Fokus har været på, hvordan man kan facilitere international vækst blandt iværksættere knyttet til videns- og studiemiljøerne. Det er disse erfaringer, der nu bliver delt på konferencen Go Grow Conference: Enabling Accelerated Startup Growth.

Go Grow er CSEs acceleratorprogram, hvor fokus ligger på early stage-iværksætteres vækst og internationale skalering.

Copenhagen Business School – Ovnhallen 18 Porcelænshaven, 2000 Frederiksberg

På konferencen bliver de tre års Go Grow–erfaringer delt i lanceringen af håndbogen ”Handbook on Enabling Accelerated Startup Growth.”

Go Grow har vækst i fokus

Go Grow er finansieret af Industriens Fond, og projektet har som målsætning at hjælpe jobskabende vækstvirksomheder på vej videre.

“Fondens fokus er at støtte op om, at vi får flere vækstiværksættere i Danmark. Netop vækstelementet var det afgørende, da vi valgte at involvere os i Go Grow. Altså det at man henvender sig specifikt til iværksættervirksomheder, der har vækst som den primære og altoverskyggende dagsorden – også når denne vækst skal hentes uden for Danmarks grænser,” siger Mads Lebech, administrerende direktør i Industriens Fond.

Konferencen tager deltagerne med ind bag kulissen i Danmarks største studenterinkubator. Konferencen er derfor primært målrettet undervisere, forskere og praktikere med interesse for at flette entreprenørskab ind i deres virksomhed.

Du kan tilmelde dig den gratis konference her.