Arkiver

Kategorier

EventsNyheder

Inspiring Fifty: Se alle kvinderne i den nordiske top 50

Inspiring Fifty

De 50 mest inspirerende kvinder i teknologibranchen i Norden er blevet nomineret. 

Ledere, entreprenører, akademikere, stiftere og meningsdannere. Det er en blandet flok, der er nomineret til dette års nordiske top 50, men fælles for dem er, at de alle er kvinder, de alle er rollemodeller, og at de alle inspirerer andre kvinder.

Det er nemlig formålet med Inspiring Fifty; at identificere, promovere, opmuntre og udvikle kvinder i ledende stillinger i teknologibranchen. Bagmændende – eller bagkvinderne – mener nemlig, at det stadig er for sjældent, man finder kvinder i toppen af teknologisektoren. Med Inspiring Fifty forsøger de at nedbrydere barrierene mellem kønnene og de forestillinger, der endnu trives i bedste velgående flere steder om, hvilke jobs, der hører til hvilket køn.

Læs også: Queue-it i nordisk top 50

“Jeg tror på styrken i at have kvindelige rollemodeller til at opmuntre andre til at blive en del af, hvad jeg mener, er en utrolig spændende og givende sektor. Alle virksomheder vil i fremtiden blive tech-virksomheder, og det er afgørende, at vi kan se disse rollemodeller både på et lokalt, regionalt og europæisk niveau for at opmuntre flere piger og kvinder til at blive en del af sektoren,” siger Janneke Niessen, Co-initiator og jury medlem af Inspiring Fifty.

Blandt de 50 kvinder findes også en masse danskere, heriblandt Louise Ferslev, stifter og CEO hos MyMonii, Camilla Ley Valentin, CCO, Queue-it, Louise Herping Ellegaard, co-stifter af Clio Online, Cecilia Bonefeld-Dahl, bestyrelsesformand i IT-Branchen, Christiana Vejlø, CEO og digital trend-analytiker hos Elektronista Media og mange flere.

Se dem alle her