BusinessNyhederPlatform

Hungry.dk gør fælles take-away nemmere

Nu bliver det nemmere at bestille fælles frokost på kontoret eller planlægge aftensmaden, når vennerne kommer forbi. Hungry.dk gør det nu muligt at lave gruppebestillinger, når du bestiller take-away.

Glem alt om bonner fyldt med streger og forvirring omkring hvem, der vil have fisk og hvem, der er allergisk over for nødder.

Hungry.dk har gjort det muligt at lave en gruppebestilling, når du bestiller take away hos dem. Det betyder, at du ikke længere behøver indsamle papirer med ønsker fra alle, der skal spise med til frokost på arbejdet, eller hvis I skal have pizza til fodboldkampen på TV.

“Det har jo længe været et problem. Ofte når vi vælger at bruge take-away, så er det i sociale sammenhænge. Og der er da ikke noget mere irriterende og tidskrævende end at sende en computer rundt, hvor alle skal vælge, hvad de gerne vil have. Med vores gruppebestilling er der også mulighed for at finde ud af, hvad der skal bestilles inden alle gutterne kommer til fodbold,” siger stifter af Hungry.dk Morten Larsen.

Det er ganske simpelt at lave en gruppebestilling. Du går ind på Hungry.dk og vælger, hvilken restaurant I ønsker at bestille fra – i stedet for at vælge en almindelig bestilling, kan du nu vælge gruppebestilling. Så får du et unikt link, du kan dele med dine venner, som helt selv kan se udvalget og vælge, hvad de helst vil have.

En tendens der vinder frem

Det giver gode muligheder for at planlægge arrangementer med fælles spisning uden, at det behøver at kræve det store arbejde. Dog skal det med betalingen stadigvæk klares af den, der opretter gruppebestillingen, men der kommer en udførlig liste med en oversigt over, hvem der har bestilt hvad, og hvad de hver især skal betale. Men også betalingen, håber Morten Larsen, der kan klares nemmere senere:

“Funktionen er jo lige blevet lanceret, så næste step for os er, at vi skal have fundet ud af, om brugerne kan lide den. Og så håber vi da på et tidspunkt, at vi kan få integreret er request system, hvor vi eventuelt samarbejder med Apple pay eller MobilePay for at gøre betalingen til en del af funktionen,” siger han.

Den nye gruppebestilling er kommet til for at gøre det nemmere for forbrugerne at benytte Hungry.dk, men de håber også, at den nye funktion kan styrke deres position på markedet. For når serviceydelser ligner hinanden så meget som på take-away markedet, så er det vigtigt at skabe et produkt, der er nemt og enkelt for forbrugerne.

Der er efterhånden kommet mere fokus på at gøre det nemt for grupper at handle sammen eller planlægge sammen uden, at transaktionerne flyver til højre og venstre. Danske Bank har for nyligt præsenteret deres datter-app WeShare, der gør det muligt at se, hvor mange penge hver især har brugt, og derefter udregner den, hvad hver især skal af med. Cost Split app’en er en lignende tjeneste, der gør det nemmere at dele fællesudgifter.

Læs mere om WeShare-app’en i artiklen: Ny deleapp: Mobilepay må aldrig blive gammeldags bank-agtig 

Vi ser altså en tendens, hvor grupper får nemmere at dele omkostningerne, når de arrangerer alt fra fællesspisning til fællesrejser, og denne niche ser ud til at være på vej frem i Danmark.