Arkiver

MedtechNyhederSoftware

Palette efter opkøb: ”En større virksomhed giver flere muligheder”

Det svenske softwarefirma Palette har netop gennemført et opkøb af også svenske Business Solutions fra KIBI. Opkøbet styrker Palettes position på det nordiske marked inden for automatisk håndtering af økonomiske processer.

Svenske Palette vækster derud af, og året 2015 var det bedste år i Palettes historie. Virksomheden har en årlig vækst på cirka 25 procent, og forinden købet af KIBI Business Solutions havde de 110 ansatte og kontor i seks lande. Heriblandt Danmark hvor virksomheden har haft datterselskab siden 2012.

Flere kompetencer inden for elektronisk fakturahåndtering
Palette udvikler, sælger og implementerer løsninger til automatisk håndtering af økonomiske processer fra indkøb til betaling. Derfor passer købet af KIBI Business Solutions som fod i hose, da Business Solutions beskæftiger sig med elektronisk fakturahåndtering.

Lars Ola Petters, vicedirektør hos Palette, mener, at opkøbet af den mindre virksomhed vil styrke Palettes kompetencer:

”En større virksomhed giver flere muligheder. Købet giver os større kompetence inden for elektronisk fakturahåndtering generelt og specifikt inden for den offentlige sektor. Desuden styrkes produktporteføljen med dokumenthåndtering som Palette ikke har haft tidligere,” forklarer Lars Ola Petters.

En udvidelse af kundekataloget
Palettes eksisterende kundebase består af større virksomheder, hvor KIBI Business Solutions, som er en mindre virksomhed har 2.500 kunder, som består af mange små og mellemstore virksomheder og servicebureauer.

Dermed kommer Palette også til at positionere sig særligt godt over for mindre virksomheder og startups, som har brug for hjælp med elektronisk håndtering af økonomiske processer som fakturering.

Hos KIBI glæder de sig meget over salget til Palette, og de ønsker dem al held og lykke med de nye samarbejder i fremtiden.

”Vi på KIBI er meget stolte over den position vi har bygget op over de sidste 15 år inden for Enterprise Content Management og elektronisk fakturahåndtering. Når vi nu frasælger vores forretningsområde Business Solutions til Palette, ønsker vi kunderne og Palette held og lykke med deres nye samarbejde,” forklarer Robert Cygnaeus, vicedirektør hos KIBI.

KIBI vil dog fortsat være ledende Medtech-leverandør inden for medicinsk dokumentation og diagnostik, fortæller Robert Cygnaeus.

Skriv et svar