Arkiver

BusinessNyhederUngt Tech

Syddansk Innovation sliber kniven: Højere krav og nye folk i toppen

Syddansk Innovation

Syddansk Teknologisk Innovation skærer lidt af navnet, får ny ejerkreds og ny direktør. Samtidig bliver kravene til iværksætterne højere.

De investerer i nye forretningsideer inden for ny teknologi, og for at kunne give den bedste hjælp til innovative teknologiudviklere sker der ændringer i Syddansk Teknologisk Innovation.

Det betyder, at selskabet både har fået nyt navn, nye ejerkreds og ny direktør.

”Vi vil de bedste ideer og stærkeste iværksættere, også selvom der er huller i plan og kompetencer – dem hjælper vi med at fylde ud. For at sikre at iværksætterne og deres ideer får de optimale vilkår for at blive til succesfulde virksomheder, vil vi tilbyde et endnu tættere samarbejde, siger bestyrelsesformand for Syddansk Innovation, dekan Henrik Bindslev fra SDU, i en pressemeddelelse.

Syddansk Innovation sætter højere krav til iværksætterne

Kravene til iværksætterne, som selskabet investerer i bliver altså højere, men til gengæld skal de udvalgte mødes, der hvor de er, få mere støtte og få bedre adgang til at trække på viden fra både universitetet, virksomheder og netværket af erfarne iværksættere.

I løbet af maj overtog SDU og Fonden Syddanske Forskerparken Teknologisk Instituts ejerandel i Syddansk Teknologisk Innovation, og nu bliver mellemnavnet altså skåret fra. Fremover hedder selskabet Syddansk Innovation, og for at sikre den bedste hjælp til iværksætterne bliver der også hentet en ny direktør ind.

Læs også: DTU-startup Fluidan får 7 millioner i kapitalindsprøjtning

Det er den erfarne iværksætter Helge Holm-Larsen, der tiltræder som administrerende direktør. Han har tidligere siddet som direktør for Business Development hos Topsoe Fuel Cell og BioGasol og som CEO for TEGnology.

“Der står stor respekt om Helge Holm-Larsen, som ved hvad det indebærer at være iværksætter, hvad det kræver for at have succes samt, hvad der kan gå galt. Fra hans brede erfaring i opstartsvirksomheder ved han, hvilke udfordringer iværksætterne møder og kan sikre at SDI kan give dem den helt rigtige støtte og sparring,” siger Henrik Bindslev i en pressemeddelelse.

Skriv et svar