Arkiver

EventsNyhederSoftware

Følg med live, når danske TwentyThree lancerer global videoplatform

I aften går et dansk startup i luften med deres nye marketing værktøj baseret på visuel marketing. For videomarketing er kommet for at blive – TwentyThree gør det nemt at følge med.

Det danske startup TwentyThree er nu klar til at lancere deres nye platform, som gør det muligt at køre en virksomheds video på tværs af forskellige platforme. Platformen er sat op til at klare alle former for videomateriale, en virksomhed kunne have; den klarer webinars, live streams, interaktive videoer, video landing pages, og video hubs, alt sammen fra én samlet platform.

“Video har ændret sig, men værktøjer til at håndtere video er ikke fulgt med. Vi har det seneste år arbejdet sammen med hundredvis af marketingfolk til at opbygge en platform for, hvad video er i dag overalt og en del af markedsføringen. TwentyThree repræsenterer hvordan digitale- og content marketingfolk vil køre deres visuelle markedsføring i fremtiden,” udtaler CEO og medstifter Thomas Madsen-Mygdal i en pressemeddelelse tidligere i dag.

Ifølge TwentyThree er video blevet en essentiel del af nutidens marketing. Video bruges så godt som alle vegne og på alle platforme som Youtube, Facebook, Twitter og virksomheders websites. Og derfor er TwentyThree den nye go-to inden for visuel marketing. De samler alt arbejdet med videomarketing på ét sted, som så håndterer eksponeringen på andre platforme og sites, så kunden slipper for arbejdet.

Platformen er udarbejdet med globale kunder

Platformen er udarbejdet i tæt samarbejde med deres globale kunder, fortæller TwentyThree. De har også allerede en kundeportefølje på omkring 300 startups og virksomheder rundt om i verden. Blandt andre Audi, Carlsberg, SaxoBank, SimCorp, Spotify, Telia og Umbraco benytter det danske startups videoplatform.

TwentyThree har store ambitioner. Målet er at blive den næste globale danske succes og bidrage til at forandre måden, hvorpå virksomheder kommunikerer i fremtiden. Og det er da også godt på vej med kontorer i San Francisco og København og allerede 35 ansatte.

Nysgerrig? Så følg med, når TwentyThree sender lanceringen af deres nye platform som live keynote her klokken 20.00 i aften.

Skriv et svar