Arkiver

EventsNyheder

Kom til fireside chat med faderen af growth hacking

Founders, Growth Hacking

To af verdens mest erfarne growth hackere kommer til København, og du kan være med til at få en head start på et område, som endnu er undervurderet i Danmark.

Growth hacking. Det lyder lidt som et smart buzzword, og det var da også, hvad begrebet fik skudt i skoene, da folk i USA begyndte at tale om growth hacking for nogle år siden. Men siden har begrebet vundet fodfæste – så småt også i Danmark.

Derfor har Founders Growth Club inviteret to prominente amerikanske growth hackere til en fireside chat, hvor de skal diskutere de nyeste trends inden for disruptive distribuering.

Hvornår og hvor:
Mandag 27. juni
Klokken 17.00 til 18.30
Indiakaj 12, 2, 2100 København 

Det handler om Casey Armstrong og Patrick Vlaskovits. Casey Armstrong har sørget for vækst hos blandt andet Mavenlink, som med hans hjælp gik fra 5000 kunder til mere end 500.000 kunder og indtog og holdt førstepladsen i Google Apps Marketplace i tre år.

Patrick Vlaskovits derimod er en af growth hackings fædre. Sammen med Hiten Shah og Sean Ellis tog han patent på begrebet i et blogindlæg, hvor en growth hacker bliver beskrevet som en person, hvis sande kald er vækst. Alt hvad personen gør, er gennemsyret af potentialet for at påvirke væksten.

Growth hacking er undervurderet i Danmark

Men selvom growth hacking er nået til Danmark, er growth marketing ifølge Simon Sylvest, medstifter af Founders, stadig undervurderet og på et meget tidligt stadie herhjemme.

”Growth hacking er en af de nye fremadstormende discipliner, som enhver moderne virksomhed bør gøre sig bekendt med,” siger han. For måden man tiltrækker, konverterer og fastholder kunder, ændrer sig ifølge Founders dramatisk i disse år.

Og så kan growth marketing være en af de faktorer, der kan skabe succes for en startup. Derfor sætter Founders fokus på begrebet mandag den 27. juni, hvor Patrick Vlaskovits og Casey Armstrong leverer en halv times fireside chat efterfulgt af en spørgerunde og drinks.

Du kan tilmelde dig eventet her.

 

 

Skriv et svar