Arkiver

Nyheder

Fintech-rebel lander tocifret millioninvestering

November First

En ny online betalingstjeneste og billigere internationale betalinger skal nu realiseres efter November First har modtaget en tocifret millioninvestering.

Mange fintech-virsksomheder forsøger at gøre valutaveksling lettere for private. November First har valgt at fokusere på virksomheder, og det gør de så godt, at de nu har modtaget en tocifret millioninvestering.

Investeringen kommer fra en række investorer under ledelse af Gregers Kronborg, tidligere General Partner i Northzone.

Vil sætte ny standard for internationale betalinger

Det betyder, at November First nu kan begynde at rulle en ny online betalingstjeneste til virksomheder ud, som skal gøre internationale betalinger til og fra udlandet markant billigere at gennemføre for små og mellemstore virksomheder.

”Kort fortalt kommer vi med vores bud på, hvordan vi synes, standarden for internationale betalinger skal være. Gebyrerne halveres, valutamarginalen forbedres med minimum 40 procent, der vil være fuld transparens, og betalingerne vil blive håndteret mere effektivt,” siger Mikael Langseth Nilsson, direktør og stifter af November First i en pressemeddelelse.

Den nye tjeneste vil blive lanceret senere på året, efter November First har testet det igennem med en række virksomheder.

”Vi har haft held med at få virksomheder til at være interesseret i vores løsning, og der er hele tiden nye virksomheder, som inde på novemberfirst.com tilkendegiver deres interesse for at komme med,” siger Mikael Langseth Nilsson.

November First har et kæmpe potentiale

Det bliver Gregers Kronborg, der kommer til at sidde som formand for bestyrelsen. For ham skaber November First åbenlys værdi ved at gøre virksomhederne mere effective og mere profitable, og derfor er potentialet kæmpe stort.

“Mikael har samlet et team med dyb faglig og teknisk indsigt og med den rigtige innovative tilgang til mulighederne – og jeg tror, at November First kan blive en væsentlig international spiller inden for udenlandsk betalingsformidling,” siger han.

Hos November First er de meget tilfredse med at få Gregers Kronborg på holdet, da han tidligere har været med til at opbygge virksomheder og har en stor kapacitet inden for venture branchen. Ud over Greger Kronborg vil der i investorkredsen være repræsenteret både samarbejdspartnere, kunder og andre fra venture miljøet, herunder Frank Lyhne Hansen.

Kan snart tage fat på internationalisering

Næsten samtidig med at investeringen kom på plads, modtog November First den nødvendige licens fra Finanstilsynet. Med den i hus ansøgte de om at få den porteret til Storbritannien, så der var styr på det juridiske inden Brexit.

”Vi glæder os meget til at tage fat på internationaliseringen så snart, vi er helt klar med de sidste tests,” siger Mikael Langseth Nilsson.

 

 

 

1 kommentar

Skriv et svar