Arkiver

NyhederPlatform

Platform for passionerede ur-elskere har lanceret global app

Hvis du er vild med ure, så har du nok hørt om 8past10; en social platform for ur-entusiaster. Nu er de gået i luften med en app, så du altid har adgangen lige ved hånden.

8past10 lancerede deres nye app globalt i mandags og har allerede fået rigtig god feedback fra brugerne, fortæller medstifter Henrik Dideriksen. Allerede inden for de første 24 timer havde de 2500 downloads, og appen blev oversvømmet af 5000 billeder af lækre kvalitets-ure. Hvilket er ret imponerende, da deres egne tal viser, at det er omtrent hver tredje, der opretter et login, der er aktive.

“Den feedback, vi har fået, er ret vild. Det er jo et nichemarked. Og det er med et minimum af markedsføring – indtil videre har vi mest spredt ordet i de forskellige interesse-netværk for ure. Vi skal først til den rigtige markedsføring nu her,” fortæller han glad.

Men de havde da også gode forhåbninger til netværket, fortæller Henrik Dideriksen. To af medstifterne, Kristian Haagen og Alexander Rosenbæk, står bag en meget populær instagramprofil med seks millioner følgere, så de vidste, at der var en masse passionerede ur-elskere derude.

Læs også: 4 millioner kroner skal gøre 8past10 til den førende platform for ur-entusiaster

“Man skal aldrig føle, at man er færdig”

Siden lanceringen i mandags, har hele teamet ligget vandret, fortæller Henrik Dideriksen.

“Vi har nærmest arbejdet 24/7, siden vi lancerede. Men det er fint, for når man begynder at få feedback fra markedet, så er det først rigtigt sjovt. Specielt når den er positiv,” fortæller en glad Henrik Dideriksen.

Og appen er blot første skridt. Fremtidsplanerne involverer blandt andet åbning af nyt kontor i København.

“Der er masser af ting, vi gerne vil opnå på sigt. Man skal aldrig føle, at man er færdig, for så får man aldrig udviklet sin forretning,” afslutter han.

Skriv et svar