Coworking spacesDe små aktuelleIværksætterlivNyhederUngt Tech

Nyt coworking space slår dørene op på Nørrebro

Nomad Workspace

På Nørrebro har et nyt coworking space slået dørerne op for nye indflyttere. Nomad Workspace skal være et individuelt fællesskab, som opfordrer til sparring og networking personerne imellem.

I det gamle Domhus på Nørrebro er der pludselig kommet liv. Her er kontorhotellet Nomad Workspace flyttet ind med deres beboere af mindre virksomheder og enkeltmandsforetagender.

Prisliste:
Shared workspace: 3000 kr. md.
Open Workspace: 4500 kr. md.
Private Workspace: Efter aftale

Nomad åbnede 1. august – lidt forsinket – men ikke desto mindre glade for endelig at kunne sige velkommen til de nye startups og virksomheder, der skal have deres daglige gang i lokalerne.

“Vi har nogle super dejlige medlemmer, så de første par dage er gået rigtig godt. Der er en god vibe og masser energi, selvom vi løber rigtig hurtigt for at få de sidste ting på plads,” skriver partner i Nomad Workspace Oliver Bernhard i en mail.

Fremtiden er freelance

Hos Nomad tror de på, at arbejdsstyrken kun vil blive mere freelancebaseret fremover. I en pressemeddelelse skriver de, at giver man medarbejdere mulighed for selv at vælge hvor, hvornår og hvordan de vil arbejde, bliver de mere produktive.

Den viden har dannet grundlaget for indretning i Domhuset.

”Vi har forsøgt at lave et gennemdesignet kontorhotel, hvor ordet gennemdesignet i ligeså høj grad dækker over de sociale og arbejdsmæssige aspekter, som de indretningsmæssige kvaliteter, en ”plug and play”-løsning til dem der er på farten,” fortæller Peter Madsen, der er medstifter partner i Nomad Workspace.

Målgruppen er primært den kreative branche. I Domhuset kan man leje sit eget lokale eller bare et skrivebord i det åbne kontorrum. Der er også mulighed for en form for “free seating” løsning, hvor man som freelancer kan købe et medlemsskab, der giver adgang til alle faciliteter uden samme plads hver dag.

Et skræddersyet fællesskab

Inspirationen til kontorhotellet kommer fra New York og London, men Nomad Workspace har selv været med til at skræddersy lokalerne, så de passer til netop deres målgruppe.

”Det, folk normalt kender som lobbyen, mødelokalet, separate kontorer eller pauserummet, bliver i stedet en samling oplevelser, som gør det muligt for enkeltpersoner at få en følelse af ejerskab og fællesskab samtidig med, at de er frie og selvstændige. Der vil være en masse forskellige ”settings”, hvor vores medlemmer kan mødes og sparre med hinanden, udveksle idéer eller bare tale privat over en kaffe. Det tror vi, i sidste ende giver et produktivt, engageret og inspirerende arbejdsliv,” fortæller Peter Madsen i pressemeddelelsen.

Du kan se nyheder fra Nomad Workspace på deres Facebook-side.