Arkiver

Kategorier

BusinessNyhederPlatform

Bownty-direktør takker af og søger nye veje

Steffen Frølund, medstifter og CEO i Bownty, kunne i dag meddele, at han går af som direktør for det succesfulde startup. Nu er han klar til nye udfordringer, men hvad kommer fremtiden til at byde på, for den unge iværksætter?

Det var ikke en nem beslutning at tage, fortæller Steffen Frølund, men for at gøre en lang historie kort, så var der ikke længere enighed om visionen for Bownty, et site, der samlet tusindvis af deals ét sted. Så efter mange søvnløse nætter og tunge overvejelser tog han beslutningen om at indgive sin opsigelse.

Steffen Frølund og medstifterne ville gerne føre virksomheden i hver sin retning, og derfor følte Steffen Frølund ikke at hverken han, de andre stiftere eller Bownty ville få noget positivt ud af den interne splittelse. Så for selskabets bedste, tog han beslutningen om at gå af.

“Vi var uenige om retningen for Bownty, og som direktør for et selskab, så skal hele besætningen med, ellers må man simpelthen overlade roret til en anden,” forklarer Steffen Frølund.

Der er nu ingen dårlig stemning mellem de tre stiftere, snarere tværtimod. Steffen Frølund forbliver da også tilknyttet til Bownty og stiller al sin ekspertise til rådighed for virksomheden i tiden fremover.

Hvad skal fremtiden bringe?

Men det betyder også, at Steffen Frølund nu er ledig til at påtage sig nye udfordringer, nye roller. Han har en bred interessesfære inden for tech, fortæller han, men han har indtil videre fået kogt ideerne ned til fire retninger.

Han kan sagtens se sig selv indtræde i ledelsesteamet i et etableret startup, hvor han kan bruge sin erfaring og viden til at hjælpe virksomheden til vækst.

Han overvejer også en potentiel karriere inden for mediebranchen eksempelvis med at hjælpe de lidt ældre medier med at tilpasse sig det digitaliserede samfund. Det er felt, hvor han ser spændende udfordringer, men også en masse muligheder.

I det hele taget vil han gerne bruge sine kræfter på at hjælpe startups videre. Det kan være bestyrelsesarbejde, konsulentvirksomhed eller som en del af et advisory board.

Iværksætteri i blodet

Mulighederne er mange, men det er Steffen Frølunds erfaringer og styrkepunkter også. Han vil såmænd heller ikke afvise, at han kunne finde på at starte noget op fra bunden igen en dag, men som landet ligger nu, er han mere interesseret i at bruge sine kræfter på et etableret koncept, fremfor at starte noget op selv.

“Iværksætteri ligger mig jo i blodet, så jeg vil aldrig sige aldrig, men lige nu vil jeg hellere noget mere etableret. Noget med et bevist koncept, som man kan være med til at vækste,” forklarer han.

Steffen Frølund har siden denne artikel udgivelse publiceret en blog på LinkedIn om hans opsigelse i Bownty. Den kan du læse her.