BusinessPlatform

Tidligere modeboss skal styrke væksten hos Miinto

Miinto

Det går stabilt fremad for online markedspladsen Miinto. Men lidt nyt liv skulle der alligevel i kludene, og torsdag kunne Miinto byde officielt velkommen til deres nye bestyrelsesmedlem, som skal sikre fortsat vækst i virksomheden.

Iværksættervirksomheden Miinto har meget at være glade for. I juni måned kunne de berette om det bedste resultat i fire år, trods underskud på bundlinjen har de positiv vækst på tværs af alle markeder, og i år lancerede de platformen MyMiinto i Norge.

Nu byder den digitale modemarkedsplads så velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, den tidligere modeboss Niels Mikkelsen. Det skriver Miinto i en pressemeddelelse torsdag.

Modebossen, der blev fyret fra IC Companys

Niels Mikkelsen er kendt fra sin stilling som topchef i Danmarks næstestørste modevirksomhed IC Companys. Han blev dog i sin tid fyret fra modevirksomheden, da bestyrelsen ikke mente, han levede op til at få Companys ud af krisen. Siden har han været chef for egen virksomhed og siddet på flere bestyrelsesposter – nu også hos Miinto, hvor han skal være med til at lægge fremtidens strategi for firmaet og sikre den fortsatte vækst.

Læs også: Skadinaviens største online markedsplads leverer det bedste årsregnskab i fire år

“Vi er alle meget begejstrede for at få Niels Mikkelsen med på holdet og ser frem til at arbejde tæt med en mand, der besidder så stor en viden og forståelse for branchen. Han har en specifik ekspertise inden for butikker og digitalisering, der er helt i tråd med de projekter, vi er i færd med at udvikle hos Miinto,” siger Konrad Kierklo, CEO og co-founder af Miinto i pressemeddelelsen.

Imponeret over Miintos koncept

Niels Mikkelsen har tidligere lagt internationale vækststrategier for anerkendte brands, og vil i Miinto være i selskab med serieiværksætter Jesper Buch og Eva Kruse fra Danish Fashion Institute.

“Jeg er imponeret over Miintos forretningskoncept, der både sælger B2C via et stort netværk af multibrandbutikker i Europa, og på den anden side har udviklet et unikt B2B koncept, som kan optimere samhandel mellem brands og butikker,” siger Niels Mikkelsen.

Niels Mikkelsen er den rette til at realisere visionerne

Han ser frem til at være med til at tage Miinto til næste niveau og tror på en lovende fremtid for virksomheden. Konrad Kierklo er overbevist om, at Niels Mikkelsen er den rette person til at hjælpe teamet med at få realiseret deres visioner, siger han i pressemeddelelsen.

“Vi har stærke vækstambitioner og befinder os samtidigt i et marked præget af massiv konkurrence fra internationale virksomheder, og derfor kan vi altid bruge mennesker, der som Niels, har en profil og et mind set, der matcher vores koncept og fremtidsplaner.”