Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Danmarks største startup-summit får international opmærksomhed

TechBBQ

I år er nye kræfter trådt til bag det danske startup-summit, TechBBQ. De har formået at skabe international opmærksomhed om begivenheden, og det nye team forventer at samle 1700 mennesker fra det lokale og globale iværksættermiljø i Operaen den 20. september.

Iværksætter-grillfesten har vokset sig stor og stærk siden 2012, hvor fire iværksættere kreerede TechBBQ for at hylde og styrke det miljø, de holdt – og holder – så meget af. Når TechBBQ for fjerde gang tænder op i grillen, er det dog med nye kræfter bag scenen. De vil løfte Danmarks største startup-summit til internationale højder og forventer at samle 1700 mennesker i Operaen den 20. september til dette års TechBBQ.

Annoncerede speakers:

– David Helgason, Unity (DK
– Matthew Bellow, Yesware (US)
– Kasper Hulthin, Podio and Peakon (DK)
– David Cascino, Thunderclap (US)
– Joe Griston, Freelancer.com (AUS)
– Jeppe Zink, Northzone (DK)
– Stina Liland, Nysaether (N)
– Oussama Ammar (FR)
Følg med på Facebook for opdateringer i programmet

Daniel Laursen, stifter af Trendsonline.dk, som siden 2012 har drevet TechBBQ, overdrog i februar i år organisationen til Avnit Singh og Troels Jørgensen fra Startup Borgen. De styrer nu den daglige drift, mens David Helgason, stifter af Unity Technologies, og Camilla Ley Valentin, COO i Queue-IT, er indtrådt i styregruppen.

Danmarks summits skal have internationalt niveau

Og på ganske kort tid har det nye team formået at skabe international opmærksomhed om TechBBQ. De har i udviklingen af TechBBQ fokuseret på, at Danmark skal afholde summits på niveau med USA, Sverige og Finland, og early bird-billetterne blev revet væk første dag.

”Operaens balkoner vil blive fyldt med aktiviteter som workshops og netværksmøder som ’Investor Corner’ med speed dating for Business Angels og pitch-runder for venture kapitalfonde, udstillinger med fremtidens innovative startup-services, virtual reality og robotter. Det giver folk mulighed for at opleve ny teknologi og møde morgendagens kunde, kollega, chef eller investorer. Scenen bliver fyldt med toneangivende speakers, og så slutter vi dagen af med et brag af en afterparty på Papirøen,” siger Avnit Singh i en pressemeddelelse.

TechBBQ skal give adgang til kapital og mulighed for vækst

Teamet ønkser, at danske virksomheder og iværksættere med TechBBQ får adgang til kapital og muligheder for at vokse som kolleger og konkurrenter oplever ved årlige begivenheder som SXSW, Web Summit og Slush.

Næste TechBBQ bliver afholdt på Operaen på Holmen den 20.september, hvor 1700 iværksættere, scaleups, startups og stakeholders med fokus på Skandinavien vil være at finde. Læs mere om næste summit her eller på Facebook, hvor du også kan købe billet.

Skriv et svar