BusinessNyhederPlatform

Ny platform lader dig tjene penge på dine venners rejser

TRVL

Den Amsterdam-baserede virksomhed TRVL udvider nu forretningen. Med deres nye platform skal alle kunne lege rejsebureau for sine venner og tjene op til 10 procent rabat pr. booking.

Der skal ruskes op i rejseindustrien. Det mener i hvert fald TRVL, en hollandsk virksomhed, der kalder sig selv AirBNB for rejsebookinger.

Deres take er en bookingside, hvor du tilmelder sig som rejsearrangør gennem deres platform, og for hver booking, du gennemfører, tjener du op til 10 procent i kommission. Det skriver TechCrunch.

Skræddersy rejser for dine venner

TRVL vil på den måde lade alle kunne skræddersy rejser for deres venner – og endda få lidt ud af det udover at kunne blære sig med sin verdensviden.

Om du vil lege rejsearrangør for venner, familie eller komplet fremmede er op til dig. Du får på TRVL din egen profil, hvor du kan fortælle omverdenen, hvilken type rejser, du er specialiseret i. Du planlægger rejsen, og TRVL sørger for at tilknytte udlejningsfirmaer og flyselskaber, og står for alt, hvad der handler om penge.

En at holde øje med

Platformen vil skære ned i den tid, folk bruger på at beslutte hvor de skal hen, hvilket hotel de skal booke og hvornår. Det er noget, der tager timer for mange, siger CEO i TRVL, Jochem Wijnans, til TechCrunch, og ofte forlader vi os meget på vores venners anbefalinger, når vi så vælger, siger han.

Forretningsmodellen har fået TechCrunch til at se lyset i ideen. Ved at bruge TRVLs platform til at booke rejserne gennem, får arrangøren – dig – en rabat, men de rejsende betaler, hvad de ellers skulle betale. Kommissionen bliver nemlig fordelt mellem rejsearrangør og hotel, flyselskab, biludlejning eller hvad der nu er med i aftalen. Det betyder, at TRVL er gratis at bruge, skriver TechCrunch.

TRVL er pt. ude i en beta-version, men Jochem Wijnans forventer at lancere i løbet af september.