E-handelNyhederPlatformSoftware

Nyt startup vil automatisere webshoppen

Pairy vil automatisere administration på webshop-platforme. Målet er en gnidningsfri integration mellem webshops og regnskabsprogrammer, for at webshopejerne kan spare tid på både frustration og administration.

Ideen med Pairy er at få skabt en skræddersyet webshop til kunden ud fra princippet om byggeklodser. Startuppet tilbyder således en grundplatform, som derefter udbygges efter kundens ønsker. Men det vigtigste aspekt ved platformen er, at den integrerer kundens regnskabsprogram med webshop-platformen, så en stor del af administrationen er automatiseret.

På den måde frigøres en masse tid, som virksomheden kan bruge på at vokse eller udvikle sig.

Fra Pandi Web til Pairy

Ved at opbygge en grundskabelon, som tilpasses den enkelte virksomhed, bliver Pairys service billigere og nemmere at sætte op, både for startuppet selv og for deres kunder. Ideen til Pairy opstod ud fra samarbejdet med kunder i webbureauet Pandi Web, Ricki Sørensens første startup fra 2011.

Læs også: Ny webshop-platform har fuldt fokus på SEO

“Ideen sprang ud af et behov som en del af vores kunder havde i Pandi Web. I stedet for at sidde og lave de samme integrationer flere gange, valgte vi derfor at fokusere på en model, der ville være billigere for os at genbruge og dermed også billigere for kunden at få fingrene i,” fortæller Ricki Sørensen, stifteren af Pandi Web og forsætter:

“Vi er meget fokuserede på, at alt er muligt. Fordi mange webshops ofte har et unikt behov, er Pairy lavet således, at vi kan tilpasse integrationen præcis til den enkelte kunde, uden at det går udover de resterende integrationer. På den måde bliver vedkommendes hverdag langt lettere.”

Webshop på abonnement

Forretningsmodellen kører efter SaaS-princippet. Det betyder, at webshop-platformen fungerer som et abonnement på månedsbasis. Det er Pairy ikke ene om. Flere og flere udbyder webshops på samme vilkår.

En af dem er det danske Salecto. Men hvor Pairy har fokus på optimering af tid og administrationsbyrde, så har Salecto fokus på SEO-optimering. Deres webshop-platform går altså overvejende op i at få deres brugeres webshops til at rangere højest i en Google-søgning. Det kan være en fordel for et nystartet koncept, som har brug for at blive set af kunderne og skabe sig en genkendelighed på markedet.

Pairy kan derimod være pendanten, der henvender sig til de webshops, der har behov for at frigøre mere tid til at udvikle nye ting og services.