EventsHardwareNyhederUdland

Visa præsenterer ny wearable-betalingsteknologi ved OL

Wearable

Visa har gennem 30 år samarbejdet med de olympiske lege, og det fejrer virksomheden med at præsentere ny wearable-betalingsteknologi ved OL i Rio, hvor Team Visa er større og mere mangfoldigt end tidligere.

Visa har ved dette års olympiske lege skabt et betalingssystem, som er noget mere avanceret, end hvad man normalt støder på. Faktisk kalder de det selv, det mest avancerede betalingssystem nogensinde. Hvis man er så heldig at være til stede i Rio, er man måske rendt ind i en af de omkring 4000 POS-terminaler, som Visa har implementeret på tværs af de olympiske lokaliteter.

Det er i anledning af et 30 år langt samarbejde med de olympiske og de paraolympiske lege, at Visa i år har udviklet en produktrække af wearable-betalingsteknologi, som de har gjort tilgængelige for deres Team Visa-atleter, OL-medarbejdere og fans.

Terminalerne er nemlig alle NFC-aktive, det vil sige kontaktløse, og her har Visa videreudviklet på netop det at betale uden kontakt – og uden kort. Visa har nemlig udviklet tre wearable-betalingsteknologier, som de har præsenteret til OL.

Betalingsure og -ringe

Visa har i samarbejde med den brasilianske bank, Bradesco, udviklet et betalingsarmbånd, der bygger på Visas NFC-teknologi. Armbåndet vil blive uddelt til 3000 fans, medarbejdere og deltagere, som kan afprøve det.

Derudover har også Swatch indgået et samarbejde om en kollektion af ure, som er de første berøringsfrie betalingsure frit tilgængelige for forbrugere i Brasilien i de olympiske butikker.

Også atleterne har fået udleveret lidt godt fra Visa i form af en Visa-betalingsring. Visa er nemlig sponsor for 60 Team Visa-atleter, der alle har fået en af de allerførste intelligente ringe. Og i år er Team Visa lidt anderledes end de foregående år.

Siden år 2000 har Visa støttet mere end 300 OL-atleter gennem Team Visa-programmet. I år støtter Visa 60 atleter og to trænere fra 21 lande og 25 sportsgrene. Iblandt de 60 atleter er de ti flygtningeatleter, som har fået chancen for at konkurrere ved OL i Rio.