BusinessDe små aktuelleEventsNyheder

Vinderen af sensommer-champagne er fundet!

MyMonii, Champagne, TechBubbles

I samarbejde med Vivino har vi udloddet en perlende flaske champagne til et startup, der har klaret sig overordentligt godt hen over sommeren. Vi kalder det TechBubbles, og vinderen er nu fundet.

Denne gang var der fokus på store investeringer, og vi udvalgte fem startups, der havde imponeret over sommeren. De udvalgte var AutoButler, MyMonii, Donkey Republic, Son of a Tailor og Gameanalytics.

På tredjepladsen har vi Son of a Tailor med lidt mere end 17 procent af stemmerne. Andenpladsen gik til Donkey Republic, der fik tæt ved 13 procent af stemmerne.

Og vinderen er…

Men vinderen blev MyMonii med 51,9 procent af stemmerne.

MyMonii

Stort tillykke til Louise Ferslev og MyMonii.

MyMonii lærer børn og unge om privatøkonomi

Man må sige at konceptet om at lære børn om penge gennem en fintech-app har høstet mange rosende ord. Privatøkonomi kan være en svær størrelse at lære og oftest ikke noget, børn stifter bekendtskab med i skolen. MyMonii forsøger at gøre økonomi mere håndgribeligt for børn og unge og modtog i sommeren en millioninvestering.

Med investeringen fik MyMonii også nogle erfarne herrer ombord i bestyrelsen, som skal hjælpe virksomheden videre. I fremtiden vil MyMonii nemlig gerne have tilknyttet betalingskort.

”Vi kan se, at der er stor efterspørgsel på et lommepenge-system til familier med børn i alderen 8-14 år. Hver uge bliver der oprettet mellem 300 og 700 børn i Mymonii, og vi har mange glade brugere. Det vidner om, at behovet er der – nu skal vi bare lave den fedeste løsning til vores brugere,” fortalte Louise Ferslev dengang til Trendsonline.

Vinderen vil blive kontaktet af vores team snarest og få overlevet en flaske champagne.