EventsGuideNyheder

Nyt initiativ skal hjælpe startups til succes – gratis

Mediaworkers
Mediaworkers vil i september sparke gang i et nyt tiltag til iværksættere. Det skal hjælpe dem uden om faldgruber på vejen til succes – helt gratis.
Mediaworkers har haft et år med stor fremgang, nye ansatte og en dugfrisk hjemmeside. Og med succesen kom lysten til at hjælpe andre iværksættere frem i verden.
Derfor har Mediaworkers sparket gang i et nyt månedligt tiltag; en gratis onsdagmøde, den første onsdag i hver måned med start fra september.
“Vi har lavet initiativet, fordi vi selv er iværksættere og har lyst til at hjælpe andre iværksætter. Derudover vil vi gerne signalere til omverdenen, at vi arbejder sammen med og for iværksættere. Ofte kan digitale bureauer virke utilgængelige for iværksættere. Det vil vi gerne lave om på,” siger Martin Ibsen, lead konceptudvikler og UX-specialist hos Mediaworkers.

Træk på senior ressourcer fra Mediaworkers

Tiltaget er allerede blevet taget godt imod fortæller han. De første iværksættere har nemlig meldt sig til det første møde, hvor der er fokus på at undgå faldgruber på vej mod succes – og hvordan man opnår succes. Mødet bliver afholdt i Aarhus, hvor man kan møde Martin Ibesen, Max Nielsen, stifter af Mediaworkers og Funday Factoy med 15 års erfaring som seniorkonsulent, Preben Carlsen, senior e-business advisor og Sonny Leach, SEO/SEM-ekspert hos Mediaworkers.
De vil sørge for umiddelbar feedback på iværksætternes projekter og idéer, modspil og sparring. Alt du skal gøre, er at tilmelde dig her og tage din computer under armen den første onsdag i september.