EventsIværksætterlivNyheder

Karmakapital: Pay it forward

Karmakapital

KarmaKapital er en del af Venture City Horsens, der skal styrke iværksættermiljøet i Horsens og omegn. Onsdag afholder de sæsonens første temamøde, der kredser om gratis kapital.

Det er ikke kun i Skandinaviens hovedstæder, at der sker spændende ting for iværksættere. I Horsens er en ny forening blevet stiftet over sommeren, og med den er et nyt initiatv opstået.

Praktisk info:
Tid: Onsdag den 24. august klokken 15-16
Sted: Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaards Vej 4a, 8700 Horsens
Pris: Gratis – men tilmeld dig her senest mandag den 22. august

Initiativet hedder KarmaKapital er en del af foreningen Venture City Horsens’ arbejde med at styrke iværksætteriet i Horsens og omegn. Tanken er at fremme talentmassen af dygtige mennesker med idéer til at blive succesfulde iværksættere. Derfor er der blevet nedsat et korps af mentorer, Business Angels og en pengepulje – KarmaKapitalen.

Gå ikke glip af sæsonens første temamøde

Onsdag den 24. august er der temamøde – sæsonens første i kontorfællesskabet Bering Startup – som sætter fokus på gratis kapital.

I en time fra klokken 15 kan du blive klogere på netop KarmaKapital, som en af de muligheder for funding, som Venture City Horsens anvender. Derudover vil WeLoveStartups være repræsenteret med Jakob Breddam. Han vil fortælle om mulighederne i WeLoveStartups, herunder opstartslegater, mentormuligheder og PR.

WeLoveStartups har nemlig en klar ambition om at skabe flere nytænkende iværksættere med visioner og muligheder for at blive den næste Novo Nordisk eller Lego! De kræver bare, at du er passioneret. Alt dette er funderet i tankegangen “pay it forward”. Noget, som godt kunne tænkes at give ret god karma. Det går nemlig ud på at stille sine kompetencer gratis til rådighed. Om man så er privat eller virksomhed, som ønsker at give noget tilbage til det miljø, hvor deres succes startede.

Regionen støtter iværksætteri

Venture City Horsens er et nyt initiativ, der med viden og kapital vil styrke iværksætteri i Horsens om omegn. De vil tiltrække vækstiværksættere og vækstvirksomheder til kommunen.

Foreningen holdt stiftende generalforsamling mandag den 20. juni i år og på dagen meldte 13 Business Angels og 26 erfarne mentorer sig ind. Temamøderne som onsdagens om kapital er støttet af Region Midt og EU, og giver også mulighed for at tale med kontorfællesskabets erfarne business coaches.