Arkiver

FintechNyhederSoftware

Tidligere Nordea-topchef investerer i fintech-startup

CardlayFoto: Screenshot fra Cardlay promo-video

Det kun seks måneder gamle fintech-startup, Cardlay, har fået den tidligere topchef i Nordea, Thorleif Krarup med ombord. 

Thorleif Krarup, tidligere topchef i Nordea, har investeret et ukendt millionbeløb i startuppet, Cardlay. Det skriver Børsen.

Cardlay er en kun seks måneder gammel virksomhed, som er stiftet af Jørgen Christian Juul, der tidligere stiftede og sad som bestyrelsesformand i Wallmob. Cardlay er en platform, som hjælper med at håndtere udfordringer omkring virksomheders udstedelse og forvaltning af betalingskort, så det bliver lettere at monitorere og administrere omkostninger.

Platformen er global og fuldstændig gennemsigtig, og ved at få Thorleif Krarup ind i bestyrelsen sikrer Cardlay sig både erfaring og netværk. Faktisk kommer pengene i anden række, skriver Børsen.

Investeringen kommer i anden række

Konkret skal Thorleif nemlig løse nogle strategiske og vigtige opgaver for Cardlay, som hellere vil have hans arbejdskraft. Investeringen er en, som Thorleif selv har ønsket at lægge, da Cardlay gennem Jørgen Christian Juuls salg af Wallmob allerede har en slat penge på kistebunden.

Bestyrelsen er dermed ikke bare kransekagefigurer, men faktisk arbejdede bestyrelsesmedlemmer. I Cardlays bestyrelse sidder også serieiværksætter Morten Lund, som bifalder den nye tilføjelse til virksomheden.

“Det viser bare, at man har tænkt sig at arbejde sammen med alle. Man vil ikke være en wannabe-revolutionær, der sidder og råber, at alle er dumme – i stedet går man sammen med et af industriens mest betydningsfulde og begavede mennesker,” siger han til Børsen.

1 kommentar

  • Hello everyone i am here and today o told you here the most exiting free new version game,so friends this is free games mahjongg titans,billions users follow this adventure online video game,based on totally mined,so used your skill and victory to all challenger level.

Skriv et svar