BusinessDe små aktuelleGuideNyheder

Konkurrence: Vind startup-bestseller

Disrupt eller dø

Vi har fået fingrene i en bunke startup-bestsellere, og melder du dig til vores nyhedsbrev, kan du være den heldige vinder af et eksemplar.

Der sker ting og sager her på redaktionen. Også i vores nyhedsbrev, hvor du kan læse de vigtigste, mest delte og største nyheder fra ugen der gik, se hvilke events vi glæder os til og få adgang til unikt indhold og konkurrencer. Melder du dig til nu, kan du blive den heldige vinder af startup-bestselleren, Disrupt eller dø!

Bogen er skrevet af den erfarne rådgiver inden for strategi, ledelse og forandringsprincipper, Tune Hein og koncerndirektør i Columbus A/S, Thomas Honoré, og udgivet på Art Peoples forlag People’s Press. De stiller skarpt på de forandringer, der sker over alle brancher uden undtagelser; disruption.

En guide til at forstå disruption – og drage fordel af det

Disruption kan hurtigt ændre dine forretningsvilkår, og er du ikke klar, kan forandringerne dræbe dit livsværk. Men er du klar, kan disruption være en kærkommen fordel. Med bogen søger de to forfattere at give alle en overlevelses- og ledelsesguide til at forstå disruption.

Vil du have fat i en af vores fem bøger, er alt, du skal gøre, at gå ind på dette link, tilmelde dig vores nyhedsbrev og læne dig tilbage i stolen. Vi udtrækker vinderne den 31. august.