Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessEventsIværksætterlivUdland

Kom til Disrupt London 2016

Disrupt London

Disrupt London er blandt de førende events, som præsenterer nye startups, revolutionerende teknologier og diskuterer de seneste trends blandt tech-industriens største innovatører.

Sommeren går snart på hæld, og det betyder et halvt år med spændende efterårs- og vinterevents. Et af dem er Disrupt London 2016. Igen i år lægger Copper Box Arena i den olympiske park grund til arrangementet, som løber fra den 3. til og med den 6. december. Det skriver TechCrunch, der står bag Disrupt.

Disrupt samler iværksættere, investorer, hackere og tech-fans fra hele verden. De deltagende har en række muligheder som the Startup Battlefield Competition, det 24 timer lange hackathon, Startup Alley, Hardware Alley samt diverse efterfester.

Læs også: Video: Morten Lund og Mikkel Svane til TC Disrupt i London

Disrupt er en hel serie af begivenheder arrangeret af TechCrunch rundt omkring i verden. Arrangementet i London starter ud med et hackathon den 3. og 4. december efterfulgt af selve konferencen, som løber fra den 5. til og med den 6. december.

Disrupt kan være startskuddet for din virksomhed

Efterhånden har både Alley-begivenhederne og Startups Battlefield Competition fået et godt ry i branchen. Eksempelvis udtaler stifteren af detailplatformen 42, Cathy Han, som deltog i Battlefield i New York i 2014, at “lanceringen på Battlefield hjalp 42 til at komme ud over støjen og komme på radaren hos investorer, kunder og talent på et tidligt tidspunkt.”

Startup Battlefield samler nemlig early stage startups fra hele verden på én scene i en konkurrence om at vinde trofæet Disrupt Cup og en præmie på 50.000 dollars. Dommerpanelet består af blandt andet redaktører fra TechCrunch, top venture capitalister, entreprenører og tidligere vindere som tæler blandt andre Dropbox og Mint.

Alleys er for de nye virksomheder

Startup Alley og Hardware Alley giver deltagerne mulighed for at præsentere deres virksomheder blandt en masse andre interessante startups. Her har man mulighed for at tale med ligesindede eller potentielt finde en investor.

Det eneste krav er, at man som Startup Alley-virksomhed skal være mindre end to år gammel og have rejst under to millioner dollars i funding.

For investorer, ældre startups og tech-nørder, som er interesseret i at se, hvad der rører sig i landskabet, findes der separate billetter. Alle typer kan du finde på TechCrunch.

Skriv et svar