Arkiver

Kategorier

BusinessEventsNyheder

Creative Business Cup i Kolding: Revolutionér transportindustrien

The Kolding Challenge, Creative Business Cup

Kolding Kommune har i samarbejde med Creative Business Cup skabt The Kolding Mobility Challenge, som vil ruske op i vores tanker om mobilitet og transport. Konkurrencen har netop åbnet op for forslag, og du kan sende din idé til at revolutionere transportområdet i Danmark.

I år har Creative Business Cup præsenteret seks nye konkurrencer. En af disse er The Kolding Mobility Challenge i samarbejde med Kolding Kommune, som vil sætte fokus på transportsektoren, og disrupte hvordan mobilitet i dag tænkes ind i vores byer.

Konkurrencen har netop åbnet op for ansøgninger og forslag med deadline den 30. september.

Læs også: Transportplatformen Wuxus har mange jern i ilden

Transportområdet har fået en del opmærksomhed fra startups de seneste år med delebiler, Driver, Spiri og transportplatforme som Wuxus og Nemtur. Hos Kolding Kommune mener de, at presset fra en øget urbanisering er et globalt problem, som man dog kan tackle proaktivt til fordel for både interessenter og de løsningsorienterede udviklere. Udviklere, som de håber, vil deltage i konkurrencen.

Innovative tænkere søges

De skal turde tænke ud over bredere veje, flere cykler, samkørsel, intelligent trafikregulering og bedre offentlig transport. Der skal populært sagt disruptes med billigere og mere nyskabende idéer. The Kolding Mobility Challenge sætter i stedet fokus på, hvordan vi kan skubbe til folks adfærd, hvordan vi interagerer med andre og med teknologi, og hvordan vi kan transportere os på den smarteste måde i fremtiden.

Læs også: Delebilskoncept vil gøre det overflødigt at eje: Kør gratis med passager

Ved at blive del af Creative Business Cups konkurrence i Kolding får man adgang til en platform, der vil være med til at tage næste skridt for bedre infrastruktur, når det kommer til transport og mobilitet. Konkurrencen bliver afholdt i København den 20.-21. november.

Vinderen af The Kolding Challenge får desuden et gratis all-inclusive ophold i Kolding i løbet af 2017 for at få et unikt indblik i iværksættermiljøet i byen. Det inkluderer en arbejdsplads i Pakhuset, en lejlighed med månedlig økonomisk støtte på 4.000 kroner per person og en samarbejdsaftale med Kolding Kommune og Business Kolding, så dit team får adgang til organisationer og brugere for at teste din idé af.

Meld dig til her.

The Kolding Mobility Challenge - infographic (1)