Arkiver

Coworking spacesIværksætterlivNyhederPlatform

#CPHFTW vil hjælpe dig i gang med din karriere som iværksætter

Founders House bød på mange spændende talks fra forskellige startups, økosystemer eller andre miljø-eksperter inden for iværksætteri. En af disse var fra #CPHFTW, som præsenterede et overblik over de muligheder, klyngen tilbyder til startups eller håbefulde iværksættere. Med sig havde #CPHFTW også Daniel J. Mierzwinski fra Sponsta, som netop brugte klyngen som springbræt til sin karriere.

Startupmiljøet forlader sig enormt meget på netværk. Har man ikke noget netværk, er det ekstremt svært at starte en virksomhed op. Man skal lære de rigtige mennesker at kende. Måske har man selv en idé, men mangler nogle talenter, for at kunne udvikle den, eller måske har du en række talenter og noget energi, som du gerne vil bruge på en idé. Du har den måske bare ikke selv.

Det kan #CPHFTW hjælpe med, fortalte Christoffer H. Malling, som er medstifter og administrerende direktør for organisationen. Derfor var han med til Founders House Open House, for at lade folk vide, hvad man kan få ud af #CPHFTW.

Netværk! Netværk! Netværk!

#CPHFTW er mange ting. Først og fremmest er det en platform, hvor man kan finde et overblik over nyheder i miljøet, events, kontorfællesskaber, aktiviteter og jobs i det københavnske startupmiljø.

Derudover arrangerer de en overflod af events med fokus på iværksætteri. Der er deres Townhall-arrangementer, hvor der samles flere hundrede iværksættere og innovatører for at diskutere fremtiden i iværksætteri og finde på nye veje eller løsninger. De arrangerer matchmaking events, networking events, internationale venture capital events og angel next events.

Som noget nyt har de også været med til at starte Copenhagen Tech Fest, et nyt initiativ som består af en række arrangementer rundt om i byen, som alle hører ind under tech-paraplyen.

CPH Guardian Angel

Daniel J. Mierzwinzki fra Sponsta oplevede netop, at #CPHFTW gav ham mulighed for at komme ind i iværksætteri. Han havde nemlig interessen og en masse talenter, men ikke selv nogen idé.

Via events kom han så i kontakt med de andre stiftere og Sponsta blev født. Fundingen, som gjorde det muligt at lancere, kom også igennem et angel next event, så man kan godt sige, at #CPHFTW har været en slags skytsengel for startuppet.

Daniel Mierzwinskis oplevelse var, at det hele handler om at socialisere, fortalte han til deltagerne i Founders House Open House. Hans råd var, at det gælder om at være aktiv og at være synlig.

Man skal sørge for at deltage i de events, der bliver holdt, og så skal man ikke lade sig skræmme af folk, man ser op til, sagde han. Man skal ikke være bange for at ytre sine meninger og starte en samtale, heller ikke selvom man måske er lidt starstruck.

Du kan hente slides fra oplægget her.

Skriv et svar