Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Europæisk platform vil samle e-handel og -logistik

Deliver in Europe

Den 7. og 8. septemeber rullede Deliver One ind over Luxembourg som det første rendezvous for e-handel og e-logistik. Ved konferencen slutning havde stifteren, Stéphane Tomzcak, endnu en nyhed i ærmet; en ny europæisk platform. 

Stéphane Tomzcak forsøgte med Deliver One at få skabt et fælles rum for diskussioner og mulighed for at mødes med partnere og interessenter for at diskutere e-logistik. Konferencen var en succes, og det var en lettet stifter, der som en krølle på halen annoncerede, at han lancerer Europas første online platform for e-logistik, Deliver in Europe.

Deliver in Europe er gratis for alle europæiske e-detailhandlere og leverandører i Europa. Platformen sigter efter at samle alle europæiske e-logistiske services og knytte dem til e-detailhandlere på jagt efter nye løsninger, især med fokus på SMVer.

Støttet af Europa Kommissionen

Stéphane Tomzcak har arbejdet på platformen siden januar.

“Deliver er blevet valgt af den europæiske kommission til at implementere en online platform for bedre at skabe forbindelse mellem udbud og efterspørgsel i europæisk e-logistik. Det er et af kommissionens prioriteter at opnå et samlet digitalt marked. Platformen bliver lanceret nu for at forbedre gennemsigtigheden ved international e-handel,” forklarede han.

Deliver In Europe er skabt i samarbejde med GD for Konkurrence i Europa-Kommissionen, Irmfried Schwimann og Luxembourgs premierminister Xavier Bettel og sigter specielt efter at hjælpe SMVer med at finde den rette information.

E-detailhandlende kan se frem til at få adgang til en kommunikationsplatform med udvidet søgemaskine til at finde de rette e-logistiske services, adgang til markedsinformation, nyheder, statistikker og told og takster samt en bred vifte af informationer om leverandører.

Det første europæiske rendezvous for e-handel og e-logistik

Deliver One var den første konference af sin art. Stifteren Stéphane Tomzcak havde samlet 30 nationaliteter til to dage i Luxembourg med fokus på e-handel og e-logistik. Næste år vil konferencen lyde navnet Deliver Two.

Konferencen er ligesom platformen støttet af Europa Kommissionen for at få sat fart under planerne om at gøre Europa til ét stort digitalt marked.

Skriv et svar