Arkiver

Coworking spacesNyheder

Kontorfællesskab for det modne startup popper op i Avedøre

Kontorholmen, Avedøreholmen

Kontorfællesskabet Kontorholmen er med sine traditionelle rammer og sin placering lidt uden for København rettet mod de modne startups og startups, der vil søger et roligere miljø.

På Avedøreholmen blev et nye kontorfællesskab skabt hen over sommeren. Det er Kontorholmen, som med sit traditionelle setup uden for travle København henvender sig mere til de modne startups og iværksættere med brug for ro og lave omkostninger.

Konceptet er opstået ud fra tanken om, at behovet for lokaler med stor fleksibilitet og et vist serviceniveau vil være voksende i fremtiden. Dog et lavere serviceniveau end mange kontorfællesksaber har i dag. Samtidig vil behovet for kvadratmeter være faldende pr. medarbejder, siger direktør Marianne Kjær Stolt.

”Vi tror på, at vi kan gøre en forskel, hvis vi kan samle en række mindre lejere med forskellige behov, profiler og kompetencer. Lejere som ved, at de skal arbejde hårdt og målrettet for at skabe deres egen virksomhed, men som har brug for nogle trygge rammer, så de kan fokusere på deres produkt, kunder og vækst i stedet for på den ejendom, de bor i,” siger hun.

Et kontor til den modne erhvervsprofil

Kontorholmen henvender sig især til den mere modne kontorbruger, som Marianne Kjær Stolt kalder det.

“Det, vi hører fra de helt unge, er, at nogle af dem ønsker at være i miljøer tæt på eksempelvis CBS, DTU og lignende eller i Centrum, hvor der er et andet byliv, end vi kan trylle frem. Realistisk set forventer vi derfor, at placeringen af Kontorfællesskabet på Avedøreholmen vil henvende sig til enten de, der cykler til og fra arbejde og bruger dette som dagens motion eller til de, der har bil, og gerne vil have et kontor i et roligere miljø end København, men hvor der samtidig er kort til centrum, hvis man har kunder, der skal besøges,” siger hun og tilføjer:

“Kommer man syd fra, er der endvidere den fordel, at man slipper for morgentrafikken det sidste stykke vej ind til København og formentlig også noget billigere i samlet månedlig betaling end på et full service-kontorhotel.”

Du skal bare tage dig af driften af din virksomhed

Her er der nemlig lagt vægt på at holde det enkelt, hvor driften af lokalerne er hos Kontorholmen, så lejerne kan koncentere sig om driften af deres virksomheder. Men der er ingen reception eller rengøring. Hos Kontorholmen er man sammen om at holde orden.

“Tanken er endvidere, at de serviceydelser, der måtte blive efterspurgt, udvikles hen ad vejen og med udgangspunkt i, hvad lejernes behov og økonomi er,” fortæller Marianne Kjær Stolt.

Et kontor tæt på både byen og naturen

De traditionelle rammer er valgt for at sikre arbejdsro. Og kontoret er tæt på både vand og natur.

”Når man, som jeg, er vant til at arbejde i byen, bliver man positivt overrasket hver gang man træder ind på Kontorholmen og oplever den friske luft, lyset og roen, hvor man kan høre fuglene synge,” fortæller Marianne Kjær Stolt.

I løbet af august er de første virksomheder flyttet ind på adressen, og i løbet af efteråret forventer stifterne, at lokalerne stille og roligt fyldes op og at der bliver etableret flere lukkede og halvåbne kontorer i det ellers åbne kontorlandskab.

“Vi ser gerne, at vi får både økonomifolk, IT-kyndige, markedsførings eller salgsfolk, ledelseskonsulenter med flere som lejere, da disse lejere vil kunne supplere hinanden og i et vist omfang være hinandens kunder og sparringspartnere,” siger Marianne Kjær Slot.

Skriv et svar