BusinessFintechNyheder

Copenhagen Fintech Hub gafler direktør fra Nordea

Copenhagen Fintech, den nye fintech hub i København har fundet sin nye direktør i geledderne hos Nordea. Valget faldt på Thomas Krog Jensen fra Nordea Liv og Pension.

Copenhagen Fintech Hub har en vision. Nemlig at udvikle København til det ledende fintech økosystem i Norden inden for de næste tre år. Projektet er startet af ledende profiler fra Finansrådet, Finansforbundet, CFIR og Københavns Kommune.

Læs også: Kan København blive nordens fintech-hovedstad?

Nu kan de så bryste sig af en direktør hentet fra Nordeas Liv og Pension. Thomas Krogh Jensen har en fortid hos Danica Pension inden han indtog sin plads hos Nordea for godt halvandet år siden. Nu skal han så prøve kræfter med det københavnske fintech-miljø og forhåbentligt snart det nordiske miljø for fintech.

“Jeg glæder mig bare til at komme i gang. Det er helt unikt, at så mange forskellige interessenter går sammen om at skabe vækst og arbejdspladser i den finansielle sektor gennem innovation og iværksætteri. Det er en mission, som jeg brændende ønsker at være med til at realisere, ” siger Thomas Krogh Jensen til Børsen.

Læs også: Bitcoin, legal hack og robo-advisory: Fintech Hackathon i København