Arkiver

EventsNyhederSponsoreret indholdUngt Tech

TechBubbles #3 er klar til at fejre millioninvesteringer og kampagnehit

TechBubbles, champagne

Vi vil gerne hylde de startups, der har gjort et fantastisk stykke arbejde, og du kan være med til at vælge vinderen. I samarbejde med Vivino uddeler vi bobler til et succesfuldt startup. Denne omgang kan du vælge mellem store investeringer og kampagnehit.

Det har været et varmt efterår indtil videre. Hot vil nogen mene. Også når det kommer til investeringer og hype på Indiegogo og Kickstarter. Her ruller pengene nemlig ind, og vi har udvalgt fem seje startups, som vi mener, har gjort sig fortjent til lækre, perlende bobler fra Vivino. Vi kalder det TechBubbles, og du kan være med til at finde vinderen.

Stem på din favorit herunder, og er du i tvivl, kan du læse mere om hvert startup længere nede.

Du kan stemme frem til og med fredag den 23. september, hvorefter vi finder vinderen og overrækker champagnen.

Mate Bike

Den robuste hybridcykel har vakt interesse fra kunder verden over. Allerede fem dage inde i startuppets fundingkampagne på Indegogo havde de nået deres mål på 80.000 dollars, altså lidt over en halv million kroner. Mate Bike er stiftet af søskendeparret Julie Kronstrøm og Christian Michael og er en foldbar elcykel på blot 19 kilo, som siden har gået sin sejrsgang på sociale medier.

Læs også: En halv million på fem dage: Dansk cykelstartup hitter globalt

Reshopper

Den populære platform for køb og salg af brugt børnetøj og -ting har fart på. Med en ny investering og en omorganisering i teamet har Reshopper formået igen at imponere med deres succes.

Læs også: Reshopper overhaler DBA og får nye investorer

Paralenz

Det danske dykkerstartup har lavet et specialiseret kamera, som har fanget feinschmeckernes interesse. Efter de første otte minutter på Kickstarter havde de nået 30 procent af deres fundingmål på 80.000 dollars, knap 550.000 kroner. Efter 10 timer var Paralenz i mål.

Læs også: Dansk dykkerkamera henter halv million på Kickstarter på rekordtid

Samlino

Efter et halvt års forhandlinger kunne sammenligningsplatformen Samlino.dk endelig lukke en stor investeringsaftale. 150 millioner kroner fik startuppet rejst fra blandt andet den verdensomspændende vækstkapitalfond ACE & Company, Facebookinvestoren Peter Thiel, Lars Seier Christensen og tidligere administrerende direktør i Nordea, Thorleif Krarup.

Læs også: Kæmpe investeringsrunde: Dansk portal rejser trecifret millionbeløb

Netlify

I San Francisco sidder Netflify, som med deres nye måde at underbygge websites og apps på har fanget interessen hos nogle af de store profiler i miljøet. For nogle måneder siden kunne de lukke en investeringsaftale på 2,1 millioner dollars eller lige godt 14 millioner kroner og endelig gå ud med nyheden i august.

Læs også: Dansk startup i San Francisco lander tocifret millioninvestering

Skriv et svar