Arkiver

Nyheder

Søndagsanbefaling # 4: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Søndagsanbefaling

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan holde pilfingrene beskæftigede, få os til at ligne cyborgs og så simpelthen bare 3d-print

Den første gadget er til ham eller hende, der konstant sidder og ryster på benet, trykker på kuglepennen eller generelt bare hele tiden skal pille ved noget. Det er en pilfingre-enhed, som sjovt nok også hedder en Fidget Cube. Nu er undertegnede ikke abnormt plaget af ukontrollerbart dimseri, men den er faktisk ret smart til dem, der bare ikke kan lade være.

The Fidget Cube er formet som en stor terning og har en masse klassiske fuktioner på hver side, hvor man kan klikke, rulle, dreje og generelt bare dimse, med og uden lyd. De kører lige nu en kampagne på Kickstarter, hvor man kan hjælpe det amerikanske startup, Antsy Labs med at komme i gang med den globale produktion, så dimserne kan overtage verden.

ONO 3D Printeren er endnu en gadget, der skal fremhæves denne gang. Vi snakker en lille handy 3D-printer, som man kan styre via en app på sin telefon. Ret fancy, hva!

Appen kommer med faste designs allerede, men man kan også omsætte egne billeder til en 3D-fremstilling, der printes via den smarte, lille printer. Det amerikanske startup, ONO 3D Inc. vil begynde at sælge dem fra deres online-butik, så snart de har afsendt den sidste bestilling fra deres afsluttede fundingkampagne på Kickstarter. Så det er med at holde øje med hjemmesiden.

Printeren kommer til at koste i omegnen af 660 kroner, så det vil heller ikke nødvendigvis være en udgift, der vælter budgettet. Vi synes, at den er ret lækker i hvert fald.

https://www.youtube.com/watch?v=i0yTj5Xuo6Q

Den sidste anbefaling i dag er en dansk app. Den vil nok være en kærkommen tilføjelse til ethvert sommerhus rundt omkring. Vi oplever nemlig tit, at der ikke er særligt godt mobilnet, hvis man overhovedet kan komme på det, når man er i sommerhus. Derfor har nogle danskere lavet

Derfor har nogle danskere lavet Victorfone, en slags forstærker, der kan erstatte den klassiske router og mobilantenne. Det er en lille hvis boks med to stærke antenner, der overtager signalet, så man bare skal logge på den i stedet for det mobile net. Eftersom Victorfones antenner er meget stærkere end mobilantennen kan den bedre opfange signalet og sikre, at man altid har dækning på mobilen. Undertegnede er vild med den, nu skal hun bare lige have et sommerhus først. En Victorfone koster fra knap 1200 kroner og opefter, alt efter hvor meget udstyr man er ude efter.

Eftersom Victorfones antenner er meget stærkere end mobilantennen, kan den bedre opfange signalet og sikre, at man altid har dækning på mobilen. Undertegnede er vild med den, nu skal hun bare lige have et sommerhus først. En Victorfone koster fra knap 1200 kroner og opefter, alt efter hvor meget udstyr, man er ude efter.

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Læs også: Søndagsanbefaling # 3

Læs også: Søndagsanbefaling # 2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar