Arkiver

BusinessEventsNyheder

Ivækstprisen 2016: Nominér din rollemodel inden fredag

Ivækstprisen

Ivækstprisen hylder iværksætteres og vækstvirksomheders rollemodeller. Og du kan stadig nå at indstille dine rollemodeller frem til fredag i denne uge.

Hvilke mønsterbrydere ser du op til? Hvem har taget en chance, som du kun tør drømme om at efterfølge? Hvem har vækstet sin forretning, så du næsten tabte kæben? De fortjener en pris. Og netop Ivækstprisen lader dig og andre iværksættere hylde jeres rollemodeller og entreprenørfavoritter.

Ivækstprisen foregår i to faser; indstillingsfasen og stemmefasen. Indstillingsfasen slutter den 23. september, og derfor skal du nominere denne uge, hvis du ikke allerede har gjort det, så du forhåbentlig kan se din favorit på scenen den 23. november.

Global Entrepreneurship Week

Ivækst kunne i foråret fortælle, at de overtog værtsrollen for Global Entrepreneurship Week 2016, som foregår i uge 46. Her er temaet digitalisering, og i år er Ivækstprisens særpris netop i tråd med denne ugelange fejring af iværksættermiljøet.

Læs også: Ivækst skal sætte dagsordenen for Globel Entrepreneurship Week Danmark

Årets særpris er i år Årets Digitale Omstilling, hvor det faktisk er en etableret virksomhed, som skal hyldes. Med Digital Omstilling menes der en virksomhed, der har trodset sin komfortzone og omfavnet digitaliseringen ved at digitalisere hele sin kerneforretning.

Seks kategorier at vælge mellem

Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun nøgletal, der er i fokus til Ivækstprisen.

Kategorierne er; Årets Idealist, Årets Vovehals, Årets Væksteventyrer, Årets Kvindelige Iværksætter, Årets Unge Håb og endelig Årets Digitale Omstilling.

Indstil din rollemodel her.

Sidste års vindere

Sidste års nominerede kom fra hele landet. Og i år håber Ivækst på, at hele landet bliver ligeså stærkt repræsenteret gennem iværksætteres stemmer fra såvel store som små byer.

Sidste års vinderne blev:

Årets Væksteventyrer 2015 – Matias Møl Dalsgaard, GoMore

Årets Guldkantsiværksætter 2015 – Thomas Henriksen & Peter Mortensen, eGastro

Årets Idealist 2015 – Jesper Kjeldsen, Postevand

Årets Kvindelige Iværksætter 2015 – Herle Jarlgaard Hansen, FINDERSKEEPERS

Årets Unge Håb 2015 – Jesper Theil, Hjalte Wieth & Christoffer Nyvold, SoundBoks

Årets Vovehals 2015 – Lea Korsgaard, Zetland

Årets Gyldne Hat 2015 – Camilla Hessellund Lastein, Lix Technologies

Årets Pitch 2015 – Andreas Ydesen & Anders Sørensen, Intelligent Marking

Skriv et svar