Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Iværksættere inviterer i biografen under #MakeItHappen

MakeItHappen

En ny iværksættermesse indtager fredag Nordisk Film Biografer i Esbjerg. Der skal fokus på iværksætteri i byen, og messen vil med et online opslagsværk være med til at skabe relationer mellem studerende, iværksættere og virksomheder.

Normalt er det duften af popcorn, spraglede filmplakater og mørke sale, man tænker på, når man skal i biografen. Men fredag den 23. september indtager et væld af studerende, iværksættere og entreprenører Nordisk Film Biografer Esbjerg til den nye iværksættermesse #MakeItHappen.

Bag messen står Anne Mai Brodersen, indehaver af Oneline, og Zander Lauritzen Hansen, ejer af Drinksmeister. De udviklede konceptetet, da den stigende fokus på iværksætteri også for alvor skulle på dagsordenen i Esbjerg.

#MakeItHappen er mere end en messe

#MakeitHappen har sat sig for at gøre den lange, seje proces fra idé til virksomhed meget lettere.

Udover selve messen skal #MakeItHappen derfor være et online opslagsværk, hvor entreprenører i alle aldre og alle stadier af virksomhedsudvikling skal kunne finde nye samarbejdspartnere, leverandører og skabe nye relationer på tværs. Stifterne håber selvfølgelig, at messen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

De valgte Nordisk Film Biografer som samarbejdspartner for at give messen en afslappet atmosfære. I løbet af dagen bliver der afholdt foredrag og workshops, der vil være over 20 stande med repræsentanter fra det regionale erhvervsliv, og #MakeItHappen forventer op mod 1000 besøgende.

Vil klæde iværksættere ordentligt på

For stifterne er det vigtigt, at mange forskellige typer virksomheder er repræsenteret, så iværksættere – og spirende iværksættere – kan blive klædt på til at lave momsregnskab, stifte selskab, ordne bogføringen og møde de organisationer og virksomheder, der kan hjælpe dem i gang, på ét sted én dag. Derfor er der et bredt udsnit af dansk erhvervsliv repræsenteret; revisorer, banker, forsikring, trykkerier, netværksgrupper, håndværkere, hostingservices med mere.

Messen har fået støtte af blandt andet Esbjerg Kommune, Esbjerg Erhvervsudvikling og lokale medier. Det er gratis at deltage, og messen er åben fra klokken 10 til 18.

Skriv et svar