Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

De små aktuelleHardwareNyheder

Søndagsanbefaling #5: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

GadgetsFoto: Kilgarron

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med natur og sind.

Den første gadget i dag er til de naturelskende tech-folk. Det er nemlig et transportabelt solpanel, der kan oplade dine enheder på farten. Den vejer næsten ikke noget, den har et dual-port system til alle dine forskllige enheder, er udviklet til at modstå al slags vejr og så passer den perfekt på rygsækken. Rimeligt snazzy, synes undertegnede. Panelet er skabt af den østrigske startup Sunnybag og kører i øjeblikket en kampagne på Kickstarter.

Næste gadget for denne søndag er lidt besynderlig. Måske næsten lidt uhyggelig. I hvert fald bemærkelsesværdig. iBand+ er et slags pandebånd, der måler dine hjernebølger og hjælper dig med at styre dine drømme i REM-fasen. Det gemmer også data om dit søvnmønster, så du kan se, om du kan optimere din søvn. Til sidst har pandebåndet en alarmfunktion, der vækker dig med simuleret sollys og morgenlyde, når den måler at hjernebølgerne indikerer det bedste tidspunkt. iBand+ er lavet af den hollandske virksomhed af samme navn. Lige nu kører de en succesfuld fundingkampagne på Kickstarter.

Den sidste gadget, vi bringer i denne omgang, er en lækkerbisken for folk, der rejser meget. Den hedder MovieMask og ligner en slags VR-brille – bare i 2D. Idéen er, at man placerer sin smartphone i masken og bruger den som mini-hjemmebiograf. Ifølge skaberne selv, skulle det føles som om, man sidder i biografen, når man har den på. Den kan da i hvertfald gør flyve- eller togturen lidt sjovere. Teamet bag MovieMask består af 11 norske ingeniørstuderende og er i skrivende stund i gang med at funde projektet på Kickstarter.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zyKxFsVIfrA

Det var en rigtig Kickstarter-uge denne gang, men der findes også mange spændende idéer på derinde. Du er altid velkommen til at sende os dine yndlingsgadgets eller egne opfindelser på redaktionen@trendsonline.dk.

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar