Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Politikere, iværksættere, investorer og studerende samles til CBS Entrepreneurial Day

Entrepreneurial Day

CBS inviterer torsdag til skolens største event, nemlig CBS Entrepreneurial Day, hvor der er fokus på iværksætteri.

Copenhagen Business School har efterhånden fået brandet sig som en uddannelsesinstitution, hvor selvstændige og iværksættere bliver opmuntret til at følge deres drømme.

Tordag den 29. september afholdes CBS Entrepreneurial Day, der er det største event på CBS med fokus på iværksætteri. Eventet er for studerende, forskere, iværksættere, investorer, erhvervsfolk og andre interesserede i iværksætteri.

Et indblik i miljøet på CBS

Dagen giver et indsigt i miljøet og inspiration til deltagerende, da CBS fremviser hvilke muligheder, der er inden for undervisning, forskning, ekstra-curriculære aktiviteter og studenterstartups.

I løbet af dagen vil der være mulighed for at møde 25 studenterstartups fra CBS, som fremviser deres produkter og fortæller om livet som iværksættere. Flere af dem har endda modtaget millioninvesteringer for deres unikke forretningsmodeller og bæredygtige økonomi.

Interessen er stigende

Derudover vil være pitches og foredrag fra internationale anerkendte forskere og serieiværksættere, der har samlet har modtaget over en halv milliard i investeringer.

Sidste år tiltrak eventet over 2500 deltagere, og i år forventer CBS at se omkring 3000 gæster, da interessen for iværksætteri i Danmark bare synes at stige og stige. Blandt de deltagende vil der både være politikere, repræsentanter fra erhvervslivet, investorer og business angels.

CBS Entrepreneurial Day foregår den 29. september 2016 fra klokken 10:00-17:00 på Solbjerg Plads 3 på Frederiksberg.

Skriv et svar