Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

De små aktuelleIværksætterlivNyheder

Sidste frist for ansøgning til Acceleraces acceleratorprogrammer

Den 1. oktober er der ansøgningsfrist til Acceleraces fem kommende acceleratorprogrammer, som er en del af det nationale Scale-up Denmark initiativ.

Det er ved at være sidste udkald for startups, der overvejer at ansøge til en af Acceleraces Scale-up Denmark acceleratorer, som begynder i november. Accelerace lukker for ansøgninger ved midnat den 1. oktober og går derefter i gang med udvælgelsesprocessen.

Accelerace er en dansk baseret organisation med fokus på entreprenørskab og forretningsudvikling. Organisationen har mange års erfaring med udvælgelse, træning og funding af startup-talenter, og er derfor blevet en vigtig del af Scale-up Denmark.

Læs også: Accelerace lancerer fem acceleratorer: På jagt efter iværksætternes Pernille Blume

Scale-up Denmark er et nyt ambitiøst koncept for entreprenører og mindre virksomheder. Målet er at etablere elitære virksomheder med høj vækst i Danmark. Derfor vil Scale-up Denmark forsøge at lokke talent til landet ved at åbne op for det bedste, Danmark har at byde på.

De fem acceleratorer

Accelerace bidrager med fem acceleratorer inden for ICT, foodtech, cleantech, life science & biotech og welfaretech.

Hvert program tager deltagerne igennem et seks måneder langt program, som har en samlet værdi på mere end 100.000 euro. Programmet designes til den enkelte virksomhed med henblik på at modne startuppet, så det fulde potentiale kan realiseres. Det gøres blandt andet gennem sparring med danske og internationale eksperter, workshops, tests og en potentiel investering fra Accelerace Invest eller en af organisationens partnere.

Afgørende for at blive optaget er, at din virksomhed enten har proof-of-concept eller et minimum viable product, der helst allerede er på markedet. Samtidig skal startuppet have flere fuldtidsansatte, der er 100 procent fokuseret på ideen. Desuden skal du kunne modtage coaching på engelsk.

Sidste frist for ansøgning

Når ansøgningsfristen lukker ved midnat den 1. oktober, går Accelerace i gang med at udvælge de startups, der passer bedst til hvert program. I den forbindelse afholder organisationen Skype-møder med virksomhederne, inden den endelige udvælgelse finder sted midt i oktober.

Selvom dit startup ikke passer 100 procent under en af kategorierne, skal det ikke afholde dig fra at ansøge. Accelerace fokuserer meget på, at startups og folkene bag har modet til at tænke anderledes, disrupte og stræbe efter at ændre livet, for dem de vil nå ud til – eller simpelthen være med til at ændre verden med deres idéer.

Interesserede kan læse mere om de fem accelerators og sende en ansøgning her.

Skriv et svar