Arkiver

BusinessNyhederUdland

Danske iværksættere sælger asiatisk marketingfirma for millioner

Lion & Lion

Et af Sydøstasiens største og hurtigst voksende marketingfirmaer er blevet solgt for et trecifret millionbeløb. Firmaet er grundlagt af danske Mads Faurholt-Jørgensen og Stefan Bruun.

Tiger på spring, drage i skjul og løve til salg. I Sydøstasien er det største og hurtigst voksende marketingfirma blevet solgt for et trecifret millionbeløb. Det er det danskstiftede Lion & Lion, som Mads Faurholt-Jørgensen og Stefan Bruun stiftede i 2012.

Mandag annoncerede Nova Founders Capital, et globalt investeringsfirma, som bygger og investerer i innovative internetvirksomheder, at Lion & Lion er blevet solgt på børsen i Tokyo til Septeni Holdings, et ledende digitalt marketingbureau i Japan.

”Når man sælger en virksomhed, som man har startet, er man altid glad, men også trist. Mads og jeg er fantastisk glade og stolte over at have startet Lion & Lion, og af resultatet af hårdt arbejde af 170 ansatte gennem nogle år, der har troet på os og vores ambitioner om at bygge det ledende digitale bureau i Sydøstasien,” siger Stefan Bruun i en pressemeddelelse og suppleres af Mads Faurholt-Jørgensen:

”Det her er fantastisk. For det første betyder salget, at vores kollegaer får nye fantastiske karrieremuligheder med et super selskab, og at vi har kunne gøre flere medarbejdere til millionærer. Dernæst manifesterer salget vores tro på vores forretningsmodel i Nova Founders Capital om struktureret at bygge virksomheder med kontrollerbar risiko og super forretningsmodeller.”

En stærk position på markedet

I dag har Lion & Lion 170 ansatte på tværs af Hong Kong, Malaysia, Singapore og Indonesien, som drives af et managementteam, der blandt andet omfatter direktør Casper Andersen og Jakob Ermgaard, som leder virksomhedens afdeling i Indonesion.

”Vi har over de sidste år sikret os en stærk position på markedet med hjælp fra Mads Faurholt-Jørgensen og Stefan Bruuns store erfaring og ekspertise inden for forretningsudvikling. Sammen med Septeni Holdings ser vi frem til at udbygge vores markedsposition yderligere,” siger Casper Andersen.

Investorerne i Lion & Lion står til at få et afkast på 1760 procent over fire år. Septeni Holdings vil lægge fundamentet til at virksomheden kan få en fremtidig stærk vækst.

”Vi har været meget imponerede over den track record, som teamet bag Lion & Lion har, samt deres utrolige præstation over de sidste år. Købet af Lion & Lion giver os muligheden for at opdyrke vores markedsposition i et hurtigst voksende sydøstasiatisk marked,” siger Koki Sato, betyrelsesformand i Septeni Holdings i pressemeddelelsen.

Skriv et svar