Arkiver

Kategorier

EventsNyheder

Kom til foredrag om kunstig intelligens i forretningsperspektiv

Kunstig Intelligens

Scion DTU slår dørene op for en eftermiddag i fremtidens tegn. Nu skal det nemlig handle om Internet of Things, Big data, og kunstig intelligens. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at booste din forretning, så sæt kryds i kalenderen den 1. november 2016.

Når man nævner kunstig intelligens, kan det være nærliggende at tænke på filmene fra Hollywood med vellignende og sørgmodige androiderobotter. Men kunstig intelligens er meget mere end det.

Eksempelvis har Internet of Things, biologi og medicin det tilfælles, at de alle kører på Big data – rigtig mange Big data. Og til at styre de data, benytter vi os af kunstig intelligens.

Big data-haj gæster Søhuset

Mads Voigt Hingelberg fra Innovationlab vil netop tale om hans erfaringer med Big data og kunstig intelligens, når han gæster Søhuset Konferencecenter den 1. november. Her vil han præsentere et overblik over fremtidens trends inden for tech og datalogi.

Det vil også være muligt at få et overblik over, hvordan kunstig intelligens kan bruges til at give din forretning og dit produkt et løft, med udgangspunkt i forskellige cases inden for biologi, medicin og farmakologi.

Med udgangspunkt i cases inden for biologi, medicin, og farmakologi får du indsigt i, hvilke værktøjer i “kunstig-intelligens-værktøjskassen”, du kan benytte til at løfte dit produkt og forretning.

Mads Voigt Hingelberg har mere end 10 års erfaring med Big data bag sig og rådgiver til daglig om brugen af Big data gennem foredrag, workshops og strategisk rådgivning.

Foredrag og netværk

Arrangementet starter med en lille forfriskning, hvorefter man kan lade sig overvælde af Mads Voigt Hingelbergs bud på betydningen af Big data i hverdagen. Derefter vil der være mulighed for at dykke helt ned i datahajens hjerne i en omgang Q&A inden eftermiddagen rundes af.

Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig her.