Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Nyheder

Søndagsanbefaling #7: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan gøre dagen lidt bedre, sundere og mere afslappet.

Først og fremmest skal vi se på en ting, der kan gøre morgenen lidt sjovere. Vi har nemlig fundet en fantastisk gadget – en regulær kaffe-troldmand til køkkenet. Roast-Grind-Brew Coffee Machine er en maskine, der forvandler friske, grønne kaffebønner direkte fra kaffefarmen, til en lækker, frisk kop kaffe.

Teamet bag maskinen tæller en hel række af kaffeentusiaster og filantroper fra hele verden, der ønskede at gøre noget ved den langvarige og potentielt skadelige proces, der ligger bag en kommerciel pose kaffe. Startuppet hedder Bonaverde, og både maskine samt friske bønner bestilles over hjemmesiden. Vi er solgt til morgenkaffe her. Men døm selv.

https://www.youtube.com/watch?v=Utz-3kQBPQY

Når man så har fået sin morgenkaffe, så er det af sted på arbejde. Mange af os sidder i rigtig mange timer bag en skærm, og det er ikke særlig sundt for hverken øjnene eller søvnen. Men frygt ej, hjælpen er på vej! Felix Gray hedder brillerne, der beskytter de sarte øjenæbler, som vi er så dælens afhængige af.

Det er måske ikke et nyt koncept, men disse briller er udviklet med flot design, de forstørrer tekst og elementer let for at lette stress på øjnene, og så filtrerer de genskin og blåt lys fra skærmen. Det skulle gøre arbejdsdagen mindre belastende for øjnene og give en bedre søvnrytme. For de trætte øjne og den lettere rastløse hjerne, kan vi nok alle nikke genkendende til, fra tid til anden.

Se testpersonernes oplevelser med brillerne og lær mere her.

Start de gode vaner med flere gadgets

Og når nu man har haft sådan en god dag med friskbrygget kaffe og ingen træthed fra de mange timer foran skærmen, kan man passende prøve at indføre lidt gode vaner i hverdagen. Det kan denne lille dims, Moti, hjælpe med. En slags personlig hjælper, der ved hjælp af lys og lyd hjælper en med at huske ens nye rutiner.

Via en app indstiller man hvilke vaner, man gerne vil indføre, samt hvilke mål, man gerne vil opnå med vanerne. Når man har gennemført yoga/opvask/skriveri trykker man på Moti og bliver belønnet med en glad lille lyd. Er man rigtig god til at huske sin nye vane, eller har man haft lidt for mange helligdage, gør Moti en opmærksom på sin glæde over ens stamina eller dens skuffelse over ens manglende rygrad. Var det nu, man skulle lære det der yoga?

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Læs også: Søndagsanbefaling #6

Læs også: Søndagsanbefaling #5

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar