Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

GuideNyheder

Søndagsanbefaling #8: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan gøre rejsen lidt nemmere, cykelturen lidt federe og musikken lidt mere levende.

Mød danske Tagonce, den næste generation inden for bagagemærker. Hvis man er træt af at skulle udfylde de samme bagagemærker med ens adresse og kontaktoplysninger, hver evig eneste gang man skal med flyveren, så kan man benytte sig af dette lille påfund.

Det er en lille plastikdims med en QR-kode, der indeholder alle ens oplysninger. Man indtaster sine oplysninger i den medfølgende app og skal så kun opdatere, hvis noget ændrer sig. Mærket kan man bruge igen og igen, når man skal udenlands, så man er sikker på, at ens bagage kan finde sikkert hjem igen.

https://www.youtube.com/watch?v=QvFvKsXItGE

Teamet bag tyske Basslet mener, at musik ikke kun skal høres, men også føles. Derfor har de udviklet The Basslet, en slags mini-subwoofer til håndleddet. Man plugger en sender ind i den enhed, man benytter til at høre musik, og så længe enheden er sat op til almindelige hovedtelefoner, er man klar til at gå i gang. The Basslet giver dig muligheden for at føle bassen gennem armbåndet, synkroniseret med musikken. Testpersonerne, som kommer fra forskellige dele af musikindustrien, er begejstrede og siger, at det giver musikken en hel ny dimension. Men prøv selv, de har lige afsluttet deres fundingkampagne på Kickstarter og har åbnet op for pre-order.

https://www.youtube.com/watch?v=St99GSmLqWI

Dagens sidste gadget er specielt god til danskerne, måske især københavnerne, der generelt er glade for deres cykler. Gadgeten hedder Cobi og er udviklet af tyske iCradle Inc. De har samlet cyklens ringeklokke, mobilholder, lys og cykelcomputer i en. Man sætter dimsen på sin cykel og installerer appen, og så har man det hele samlet og lige ved hånden. Som en ekstra godbid, kommer Cobi ikke kun med almindeligt lys, men også både bremse- og blinklys, som man kender fra bilen. Det hele styres fra den lille controller, indrettet til betjening med blot en tommelfinger.

https://www.youtube.com/watch?v=av4FqhzTfJg

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Skal din gadget have en anbefaling? Så send en mail til redaktionen@trendsonline.dk.

Læs også: Søndagsanbefaling #7

Læs også: Søndagsanbefaling #6

Læs også: Søndagsanbefaling #5

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar