Arkiver

EventsIværksætterlivNyheder

Tech Hotdog rykker til Herning

Tech Hotdog

Tech Hotdog rykker til Herning, hvor der endnu en gang vil være fokus på, hvordan man får succes med sit startup.

Efter et succesfuldt Tech Hotdog i Aarhus i sidste uge ruller vi pølsevognen vestpå ad Herningmotorvejen. Her får du endnu en chance for at høre nogle af egnens førende iværksættere give deres bud på, hvordan man får succes med sit startup.

Tech Hotdog Herning finder sted den 26. oktober i Innovatorium’s lokaler, hvor Trendsonlines Daniel Laursen endnu engang vil være aftenens moderator.

Spændende panel

Tech Hotdog har igen sammensat et interessant panel, der skal give de tilhørende et indblik i startup-verdenens faldgrupper.

Til arrangementet kan man igen kunne opleve Jakob Breddam fra We Love Startups, der vil tale om early-stage startups og deres udfordringer. Herefter vil Eva Lindegaard-Hansen fra imidt fortælle om de lokale finansierings- og mentormuligheder. Efter imidt indtager Morten Bisgaard fra RawMilk scenen og fortæller om deres oplevelser med imidt’s vækstforløb.

Til sidst mødes de alle i en paneldebat, hvor også Jesper Juul Sørensen fra Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande vil være deltagende.

Der skulle altså være rig mulighed for at gentage succesen fra Aarhus.

Succes i Aarhus

Det var nemlig et velafviklet Tech Hotdog, som den 13. oktober løb af stablen i Aarhus. Her lagde moderator Daniel Laursen kontant fra land og spurgte ind til udfordringerne ved livet som startup.

Begejstringen var da også at finde blandt publikum.

”Jeg går selv og fifler med at få ide til at blive til virkelighed. Men jeg har et travlt fuldtidsjob ved siden af. Derfor var det godt at komme til Tech Hotdog, da det gav mig inspiration og en god indsigt i hvilke faldgrupper der er når jeg starter op,” sagde Carsten Holm Christensen, der var blandt de deltagende ved Tech Hotdog Aarhus.

Sådan kommer du med til Tech Hotdog

Tech Hotdog i Aarhus var altså både en succes for paneldeltagerne og tilskuerne, og Trendsonline ser frem til endnu et velafviklet arrangement i Herning.

Der vil i vanlig stil blive budt på hotdogs, øl og sodavand, når vi mødes til uformel networking, efter programmet er overstået.

Selve arrangementet er også gratis, men interesserede skal bestille billet, hvilket kan gøres her.

Du kan læse det fulde program og anden relevant information på vores facebook-event.

Trendsonline ser frem til endnu en inspirerende eftermiddag.

Skriv et svar