Arkiver

Kategorier

GuideNyheder

Infografik: Iværksætternes 9 typiske fejltrin

Infografik, fejltrin

Som iværksætter er der nok at tage sig til, og med travlhed kommer ofte fejl. Tit begår iværksættere endda de samme fejltrin. Ajour Regnskab har lavet en grafik over de 9 typiske fejl, man skal undgå som ny – og etableret – iværksætter. 

Vidste du, at der bliver oprettet over 30.000 danske firmaer hvert år? Men at de 25 procent går konkurs allerede inden første år af deres levetid? Det viser tal fra Danmarks Statistik, som Ajour Regnskab har plottet ind i en infografik over de 9 fejl, som iværksættere typisk begår – og som kan betyde enden på ens eventyr.

Nogle af fejlene kan lyde ganske banale, men ikke dermed sagt, de ikke er vigtige at have i baghovedet, hvad enten man er nyslået entreprenør eller er gammel i gårde.

“Udsagnene er baseret på en grundig støvsugning på internettet, hvor vi har fundet nyhedsartikler, iværksætterblogs, relateret indhold med mere for at finde de fejl, der hyppigst bliver nævnt. Her er det iværksætternes egne eller undervisere i iværksætteris kommentarer, som vi har taget udgangspunkt i,” fortæller Lasse Grønnegaard fra AW Media.

Læs også: Infografik: Sådan kommer du til tops i Google

9-typisk-fejl-du-skal-undga%cc%8a-som-ivaerksaetter