Arkiver

Kategorier

IværksætterlivNyhederSponsoreret indhold

Vinder af TechBubbles #3: Næste mål er hele verdens forældre

Reshopper

Nye funktioner bliver tilføjet og nye markeder overtages af augusts TechBubbles vindere, Reshopper, der står bag appen med brugt børnetøj og -ting.

“Vi er meget ydmyge over at blive anerkendt med førstepladsen af Vivino og Trendsonline, for man skal være aktive og synlige, for at få den. Så det er rigtigt rart, men det er ikke det, der skubber virksomheden i den rette retning – det er hårdt arbejde, men priser som denne er med til at motivere hele teamet og viser, at vi er på rette vej,” siger medstifter af Reshopper, Nicolai Danmark Johannesen.

Det går rigtig godt for Reshopper i øjeblikket. Appen, der gør det muligt for forældre at købe og sælge brugt børnetøj, rundede i denne måned over 200.000 brugere. Desuden går det også godt på markederne uden for Danmark. Her har Holland eksempelvis på under tre måneder rundet 10.000 brugere, og her kan de især se, at mommybloggerne (mødre, der blogger) har taget konceptet til sig og skriver om dem.

Flere kunder giver nye funktioner

Der er god respons på Reshopper, der ønsker at gøre oplevelsen for deres brugere endnu bedre. Fordi Reshopper er en nicheplatform, har de mulighed for at skræddersy den fuldstændig efter deres kunders ønsker og behov, fortæller Nicolai Danmark Johannesen:

“Derfor har vi netop lanceret, at det er muligt at købe og sælge amme- og ventetøj. Det var et ønske kvinderne havde og særligt førstegangsforældre, som vi har mange af. Og når vores kunder taler, så lytter vi, for vi vil jo gerne have dem til at blive ved os, i stedet for at skulle ud på andre markedet for at finde eksempelvis ventetøj,” siger han.

Reshopper har store ambitioner og efter at have overhalet Den Blå Avis inden for deres kerneprodukt, børnekategorien, er der nu ikke noget marked, de er for stort til dem.

“Næste mål er at få fat i hele verdens forældre,” siger Nicolai Danmark Johannesen, der er sikker på, at CEO Aja Guldhammer er god at have med her, fordi hun har erfaring med at starte nye udenlandske markeder op fra sin tid i AirBnB.

TechBubbles uddeles i samarbejde med Vivino, der udlover en flaske bobler til vinderen. TechBubbles #4 er allerede i gang. Du kan stemme på næste måneds vinder her.