Arkiver

GuideNyhederUngt Tech

Søndagsanbefaling #9: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan sikre en god nats søvn, give os tre gange så meget arbejdsplads og beskytte os på nettet.

Den første gadget går ud til alle de nybagte forældre med et dundrende søvnunderskud. Vi præsenterer Snoo Smart Sleeper. Designet af schweiziske Yves Behar er denne ikke i den billige ende.

Vuggen fungerer som en slags baby-robot, der reagerer på din babys lyde, være det stille snøftehulk eller terrorskrig i fuld styrke. Den tilpasser rokkerytmen og afspiller endda en række lyde, såsom hvid støj og livmoderlyde, der skulle berolige barnet yderligere. Det bør den også kunne til en pris på knap 8000 kroner. Men måske er det okay, hvis det betyder længere nattesøvn, inden guldklumpen skal aktiveres igen.

Den næste ting vi præsenterer i dag er ærligt talt ret smart. Det er et aggregat, der giver to ekstra skærme til ens bærbare pc og kun kører på usb-stik. Det er Slidenjoy Double Screen fra Belgien.

Sæt den bag på din computer, og skærmene trækkes ud til siden. Derfra kan man vende dem i hvilken retning, man ønsker; så smart til mindre møder, hvor andre vil kunne følge med på de eksterne skærme. Den fylder ikke særlig meget, så hvis man nu ikke finder det praktisk med det store stationære setup af skærme, så kunne den her være en løsning.

https://www.youtube.com/watch?v=qeKjRJvgNvo

Dagens sidste gadget er til den lidt mere skeptiske iværksætter. Hvis man nu er lidt loren ved tanken om alle de data, der florerer rundt på nettet om en, kan man erhverve sig denne nifty gadget, eBlocker. Den spærrer eftersigende al monitorering af ens bevægelser og blokerer for alle reklamer, mens man surfer rundt på nettet. Man indstiller den sammen med sin router, og så virker den til alle de enheder, der er tilknyttet ens hjemmenetværk.

Man kan selv bestemme om oplysninger om ens enhed skal være tilgængelige, eller om man vil være helt anonym. Den gør det også muligt at snyde de websider, der registrerer ens enhedstype og justerer prisen derfra, da man via eBlocker kan registrere sig som tablet, pc eller smartphone, når man handler på nettet.

Og med den nye Mobile feature, så kan man være beslyttet af eBlocker, selvom man forlader huset. Så hvis man godt kan lide at være lidt incognito, så kan det være at man skulle tjekke den her ud.

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Skal din gadget have en anbefaling? Så send en mail til redaktionen@trendsonline.dk.

Læs også: Søndagsanbefaling #8

Læs også: Søndagsanbefaling #7

Læs også: Søndagsanbefaling #6

Læs også: Søndagsanbefaling #5

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar