Arkiver

HardwareNyheder

Søndagsanbefaling #10: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så derfor præsenterer vores skribent Karen hver søndag tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan redde vores planter, gøre køkkenet lidt sjovere eller redde os, når vi ikke kan sproget.

Dagens første anbefaling er til dem derude, der gerne vil have en masse flotte blomster eller planter til at pryde lejligheden, men ligesom undertegnede, ender med at slå selv kaktussen ihjel i mangel af grønne fingre. Parrot Pot kunne meget vel være den gadget, der redder vindueskarmen. Det er en blomsterpotte med indbyggede sensorer og vandingsystem.

Den måler mængden af sollys, gødning, temperatur, fugtighed i jorden og kommer med gode råd til plantens velbefindende via den tilknyttede app. Lidt som en slags mini-gartner på mobilen. Et must-have til alle plantespassere eller folk, der rejser meget.

Dagens næste gadget er måske ikke ligefrem livsnødvendig, men den gør opvasken lidt sjovere. Det er et LED Vandhanelys fra NewQue.dk. Tricket er, at lyset skifter farve, afhængig af vandets temperatur. Det sikrer mod skoldede naller, og så er det bare sjovere, når vandet lyser.

groent-vandhanelys-300x300
Her vises Vandhanelyset med grønt lys.

Allersidste gadget fra undertegnede lå ellers i konkurrence med et par bærbare minihøjtalere i form af katteører lige til at sætte på hovedet. Men fornuften fik overtaget og den udvalgte gadget blev Pilot: Smart Earpiece Language Translator. Den er lige præcis det, den hedder: En dims, man putter i øret, som oversætter i realtime. Det vil være guld værd på rejser, både ferier og forretningsrejser. Undertegnede er pjattet med sådan noget her, det bliver da ikke smartere. Den kan i øjeblikket erhverves for nedsat pris på Indiegogo, hvor de er fundet med over 3000 procent. Sejt, altså.

Søndagsanbefaling er lavet af vores skribent Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Denne søndag vil hun, for sidste gang, præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere. Men bare rolig, anbefalingen fortsætter ufortrødent.

Skal din gadget have en anbefaling? Så send en mail til redaktionen@trendsonline.dk.

Læs også: Søndagsanbefaling #9

Læs også: Søndagsanbefaling #8

Læs også: Søndagsanbefaling #7

Læs også: Søndagsanbefaling #6

Læs også: Søndagsanbefaling #5

Læs også: Søndagsanbefaling #4

Læs også: Søndagsanbefaling #3

Læs også: Søndagsanbefaling #2

Læs også: Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

Skriv et svar