Arkiver

Kategorier

EventsNyheder

Skandinaviens største konference for personlig udvikling: Ikke bare varm luft

Elevate 2016, personlig udvikling

En konference i personlig udvikling vil fokusere på, at deltagerne ikke kun får inspiration, men også konkrete værktøjer med, så udviklingen ikke går i stå. Succes i en virksomhed er nemlig afhængig af mennesket bag, mener startuppet bag konferencen.

Personlig udvikling har for nogen den effekt, at man rynker på næsen og tænker, at det eneste, man får for pengene, er varm luft. Men startuppet Catalystic Events, som har overtaget rettighederne til konferencen Elevate 2016, ser personlig udvikling som en nøglefaktor for iværksætteri.

Derfor får Elevate 2016 under Catalystic Events større fokus på at få implementeret den nye læring hos deltagerne med konkrete øvelser og værktøjer, så de ikke kun bliver motiveret, men også kan eksekvere en ændring hos dem selv, når konferencen er overstået, fortæller Tine Madsen, marketing manager og projektkoordinator i Catalystic Events.

“Succes i ens karriere, uanset om man er et startup eller arbejder i en større virksomhed, er betinget af mennesket bag. Hvis du ikke er den bedste version af dig selv som menneske, vil du heller ikke være det i dit job. I større virksomheder er der tale om langt flere personer, der udgør summen af virksomhedens succes, men for startups er det anderledes; der er ofte meget få personer involveret i starten, og derfor er startups langt mere påvirket af personerne bag og deres udvikling. Derfor kan det rigtige netværk og de rigtige værktøjer være langt mere afgørende.”

Iværksættere har tendens til at prioritere virksomheden højest

Det er nu Kasper Willemoes, stifter og CEO hos Catalystic Events, der har ansvaret for konferencen. Han har selv tidligere deltaget i Elevate og overtog med begejstring forretningen, da muligheden i år bød sig. Og som mangeårig iværksætter vil han nemlig sætte fokus på, at udvikling af virksomheden er vigtigt, men måske nogle gange overskygger andre ligeså vigtige aspekter. 

“Som iværksætter har de fleste af os nok en tendens til nogle gange at prioritere virksomheden over de fleste andre ting i livet. Men hvor stor er glæden egentlig ved at have en succesfuld virksomhed, hvis man har pådraget sig sukkersyge, er blevet skilt, går med tvangstanker og aldrig ser sine børn, fordi man har ladet sig opsluge og ikke passet på sig selv?,” spørger han retorisk.

For ham er svaret nemlig klart.

“Jeg brænder virkelig for dette og ved fremfor alt, hvad det har betydet for mit livssyn og min livsglæde at fokusere på min personlige udvikling fremfor bare at fokusere på, hvordan jeg kan udvikle mig som iværksætter og udvikle min forretning,” siger Kasper Willemoes.

Vil tage ansvar for deltagernes udvikling

På konferencen som foregår den 11.-13. november i Brønby Hallen kommer hovedtalere som Christian Stadil, Kasi Jesper og Jesper Bergstrøm og taler om kreativitet, at skabe globale brands som iværksætter og betydningen af ens kropssprog i professionelt øjemed. Men ud over inspirerende talere, er Catalystic Events i gang med at udvikle et særligt Elevateuddannelsesprogram i eksekvering.

“Elevate skal være et globalt brand synonymt med personlig udvikling og anerkendt for at tage ansvar for at levere relevant indhold, samt for den faktiske udvikling af vores deltagere. Og med den personlige udvikling af vore deltagere, vil vi bidrage til en større glædefølelse og dermed større livskvalitet blandt andet blandt rigtig mange iværksættere og ikke mindst de mennesker som står disse nær,” siger Kasper Willemoes.

Speed learning, netværk og uddannelsesprogram

Helt konkret er værktøjerne til Elevate 2016 speed learning-teknikker og at aktivere og involvere deltagerne i programmet; break-out rooms mellem præsentationerne, hvor interesserede kan få uddybet emner på Q&Q-niveau; faciliteret networking, hvor en professionelt netværksfacilitator hjælper deltagerne med at skabe de rigtige kontakter; et opfølgnings webinar og så uddannelsesprogrammet i tre moduler om målsætning, action plans og eksekvering.

“Elevate skal inspirere vores deltagere til at udvikle sig som individer og ikke blot deres rolle og kundskaber som iværksættere, coaches, konsulenter eller hvilken anden profession, de identificerer sig med. Elevate skal flytte individet og dette vil på sigt resultere i udvikling af karriere, relationer, økonomi og overordnet lykkefølelse. Fremfor alt vil seriøs og fokuseret personlig udvikling udmynte sig i større glæde, hvilket burde være den måleenhed succes altid opgøres i,” siger Kasper Willemoes.